Peraturan Vanderpump bintang Katie Maloney telah mencapai penyelesaian dengan Tom Schwartz enam bulan selepas itu memfailkan perceraian .

Sebagai Tom meneruskan untuk dipautkan dan menghabiskan masa dengan bintang bersama Rachel Leviss , dokumen mahkamah telah mengesahkan bahawa bekas pasangan telah mencapai persetujuan berhubung bagaimana mereka akan membahagikan aset yang pernah mereka kongsi . Mereka kini hanya selangkah lagi daripada perpecahan mereka dimuktamadkan.

Mengikut dokumen mahkamah yang diperolehi oleh ORANG , Katie dan Tom mencapai penyelesaian antara satu sama lain minggu lalu dengan kedua-dua pihak mengetepikan tuntutan terhadap sokongan pasangan dan mengesahkan perpecahan mereka 'tidak dipertikaikan.' Bagaimanapun, perceraian mereka tidak akan dimuktamadkan sehingga hakim menandatangani kertas kerja mereka.

Matahari A.S turut berkongsi butiran mengenai perpisahan Katie dan Tom, dengan menyatakan bahawa Katie yang, dalam pemfailan 14 September, meminta mahkamah 'menamatkan sokongan pasangan atau pasangan buat selama-lamanya.' Dia juga berkata kedua-duanya bersetuju untuk menyimpan pendapatan mereka persendirian.

Katie kemudiannya memfailkan permintaan tambahan pada 19 September berhubung 'pembubaran perkahwinan mereka tanpa dipertikaikan.''Perkara ini diteruskan sebagai tindakan yang tidak dipertikaikan,' kata kertas kerjanya.

Menurut A.S. Sun, orang dalam sebelum ini berkata Katie memilih untuk berpisah dengan Tom selepas merasakan dia tidak melangkah sebagai suami. Dan pada podcastnya,Awak Akan Mencintai Saya, Katie mengesahkan putus cinta adalah keputusannya .

'Ia adalah keputusan saya, yang mungkin merupakan keputusan paling sukar dan paling menyakitkan yang pernah saya buat,' jelas Katie pada bulan Mac. 'Saya suka Tom, dan kami telah membina kehidupan bersama, dan dia adalah orang saya, tetapi akhirnya, saya tidak gembira.'

Kemudian, semasa satu lagi episod podcast pada bulan Ogos, Tom mendedahkan kedua-dua mereka masih dalam hubungan baik, berkata, “Kami masih bergaul, bukan dengan cara yang tidak sihat, terlalu tinggi, tetapi kami memberi ruang antara satu sama lain, sempadan. ”

“Saya gembira kami masih rapat,” tambahnya. 'Saya fikir, secara relatifnya, kami telah melakukan kerja yang sangat baik untuk bercerai antara satu sama lain.'

Tetapi tidak lama selepas podcast itu disiarkan, Tom telah dituduh bergaul dengan Raquel , yang berpisah daripada tunang keretapi James Kennedy pada akhir 2021. Dan beberapa minggu sebelumnya, semasa ditayangkan pada episod Julai Scheana Shay 'sScheananigans, Tom mengakui dia terlepas pandang Raquel pada masa lalu.

'Saya begitu terperangkap dalam dunia kecil saya sendiri dan saya telah berkahwin [dengan Katie],' katanya. “Saya tidak pernah meluangkan masa untuk mengenali Raquel … Dia sentiasa keren. Saya tidak pernah benar-benar mengambil [masa]… Saya tidak pernah benar-benar memberinya peluang.”

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo akhir tahun ini atau awal 2023.