Katie Maloney telah dihebohkan semasa panel 'Sur'ving Up the Latest' pada hari Sabtu di BravoCon .

Sebagaimana yang Peraturan Vanderpump pelakon telah disoal tentang ahli pelakon yang mempunyai hubungan paling 'mengejutkan' musim 10, Ariana Madix dan Tom Sandoval mengesahkan bahawa penghormatan diberikan kepada Katie, yang mengumumkan perpisahannya daripada Tom pada bulan Mac tahun ini.

'Katie,' mereka menjawab secara serentak.

Kemudian, semasa bahagian Soal Jawab panel, Katie mengakui bahawa walaupun dia masih belum bertemu Encik Right, dia 'berseronok' dating .

'Saya tidak akan mengatakan saya telah bertemu dengannya lagi ... saya sedang berseronok sekarang,' kongsinya. 'Saya baru sahaja gembira.'Dan semasa temu bual di acara yang didorong oleh peminat itu, Katie, 35, mendedahkan dia sedang berjumpa dengan seorang lelaki yang 15 tahun lebih muda daripada bekasnya, Tom, yang berusia 40 tahun.

'Ada seorang lelaki yang, seperti, 25 yang saya telah bergaul dengannya. Ia menyeronokkan, 'katanya Muka surat Enam . “Gadis bujang Katie sedang berseronok. Ia hanya kasual. Ia hanya menyeronokkan. Saya tidak membujang sejak berusia 24 tahun, dan landskapnya sama sekali berbeza.'

Menurut Katie, dia cuba menyertai aplikasi temu janji Raya untuk ahli sahaja. Bagaimanapun, selepas permohonannya tidak diterima, dia menceburi Instagram.

'Mereka menyenaraikan saya, jadi saya fikir, 'Ini adalah petanda,'' akuinya. “Instagram berfungsi. Anda hanya boleh meluncur dalam beberapa DM. Itulah yang berlaku. Instagram adalah sejenis aplikasi temu janji. Juga, semua lelaki adalah jenis, seperti, muda. Tetapi itu agak menyeronokkan juga.'

Ketika Katie berkencan dan Tom terus melakukannya menghadapi khabar angin percintaan dengan Rachel Leviss , itu tidak menghairankan musim 10 dijangka menyertakan banyak detik 'janggal [dan] tidak selesa' antara bekas pasangan itu.

'Saya merasakan saya tidak mempunyai ramai orang yang menunjukkan empati kepada saya, mari kita katakan seperti itu. Ramai kawan yang sebenarnya bukan kawan sejati, 'kata Katie DAN! Berita , sambil menambah bahawa dia dan Tom melakukan yang terbaik untuk 'mengutamakan persahabatan [mereka]' di tengah-tengah perpisahan mereka.

'Tidak ada kebencian atau permusuhan atau apa-apa seperti itu,' jelasnya. 'Saya masih mahu kami mengekalkan tahap rasa hormat antara satu sama lain, jadi saya cuba mengekalkan hidup saya dan apa yang saya lakukan secara berasingan dan peribadi untuk tidak menyakitinya dengan itu.'

Nasib baik, apabila bercakap tentang kedudukan dia dan Tom hari ini, Katie berkata, 'Saya fikir kami berada di tempat yang lebih baik.'

Juga semasa temu bual, Katie menetapkan rekod lurus berkenaan Brock Davies ' tuntut itu dia tidak diundang daripada beliau dan Scheana Shay 's perkahwinan di Mexico pada Ogos.

'Saya tidak diundang,' tegas Katie. 'Katakanlah itu bukan bagaimana ia berlaku.'

Peraturan Vanderpump musim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo lewat tahun ini atau awal 2023.