Katie Maloney dan Tom Schwartz muncul bersama satu sama lain pada podcastnya pada hari Jumaat, di mana yang pertama Peraturan Vanderpump pasangan membuka tentang tempat mereka berdiri dengan satu sama lain di tengah-tengah perceraian mereka .

Hanya dua hari selepas ulang tahun perkahwinan mereka yang keenam, Katie mengesahkan status perkahwinannya dengan Tom ketika dia berkongsi harapannya untuk ulang tahun perkahwinan masa depan mereka sambil mengakui bahawa mereka berdua mempunyai 'sempadan' apabila ia datang untuk persahabatan itu mereka melakukan yang terbaik untuk mengekalkan.

'Saya rasa seperti saya akan lalai untuk tidak mengiktiraf ulang tahun kami tahun ini kerana kami masih berkahwin secara teknikal sehingga akhir tahun ini,' dedah Katie pada episod 19 Ogos. Awak Akan Mencintai Saya , melalui DAN! Berita .

Semasa Katie dan Tom bersiap untuk memuktamadkan perceraian mereka dalam beberapa bulan akan datang, Tom mengakui bahawa apabila ia datang untuk menonton semula perkahwinan mereka Ogos 2016 padaPeraturan Pam, dia tidak begitu pasti mahu berbuat demikian. Lagipun, dia hanya 'dilihat seperti 40 peratus daripadanya' dan tidak mahu merosakkan ingatannya di luar kamera.

'Saya suka cara ia disimpan dengan sempurna dalam fikiran saya, dan saya tidak mahu mencemarkannya,' jelasnya, menganggap perkahwinan California Utara sebagai 'perkahwinan terbaik yang pernah ada.''Perkahwinan kegemaran saya, secara objektif, dan saya telah banyak pergi. Ia adalah ajaib. [Saya] mungkin kembali dan menonton episod itu-walaupun tidak mabuk, maka saya akan menjadi guni yang menyedihkan, 'katanya.

Walaupun mengimbas kembali hari istimewanya dan Katie pastinya akan menjadi emosi bagi Tom, dia tidak menentang untuk meraikan ulang tahun mereka pada tahun-tahun akan datang.

'Melangkah ke hadapan, memandangkan kita begitu rapat, kita hanya perlu pergi dan mabuk dan makan malam yang lazat pada ulang tahun kita,' katanya. 'Kami boleh menjemput rakan dan sebagainya.'

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin telah melihat, Katie dan Tom telah membuat satu titik untuk kekal berkawan di tengah-tengah perpecahan mereka, dan mereka juga telah keluar bersama untuk makan dan mengembara bersama kawan-kawan.

'Kami masih melepak,' Tom mengesahkan. “Bukan dengan cara yang tidak sihat, terlalu tinggi, tetapi kami memberi ruang, sempadan antara satu sama lain. Kami masih berkawan, kami masih menyemak satu sama lain.”

Mereka juga masih berkongsi hak penjagaan daripada dua anjing mereka, Butter dan Gordo VonFriendenheimer.

'Kami masih mempunyai unit kecil yang bagus di sini,' tambah Tom.

Meneruskan, Tom berkata bahawa walaupun dia tidak betul-betul 'lebih bahagia daripada [dia] pernah,' dia berasa 'sangat optimistik dan bersyukur.'

“Saya gembira kami masih rapat. Saya fikir secara relatifnya, kami telah melakukan kerja yang sangat baik untuk bercerai antara satu sama lain, 'katanya.

Awal bulan ini, Katie dan Tom mendapat perhatian peminat dan pengikut mereka di Instagram selepas berkongsi foto mereka menikmati hari kolam.

'Kami melepak pada hari yang lain, dan anda telah menyiarkan pada cerita anda, dan kemudian saya menyiarkannya semula,' kata Katie, melalui ORANG . 'Dan saya fikir orang ramai keliru dengan itu.'

'Kami memang bertemu antara satu sama lain, tetapi kami adalah keluarga selama, anda tahu, banyak, banyak, bertahun-tahun,' jelas Katie. 'Dan itu menjadi keutamaan kepada kami, saya fikir, sepanjang keseluruhan proses ini untuk dikekalkan.'

Katie dan Tom adalah kini di Mexico , di mana merekaPeraturan Pamcastmate Scheana Shay ditetapkan untuk berkahwin Brock Davies akhir bulan ini.