Kredit: Bravo

Kristen Doute dan Jax Taylor bertelagah sepanjang Scheana Shay dan Brock Davies minggu perkahwinan di Mexico selepas 'dicetuskan secara emosi' oleh Peraturan Vanderpump kamera.

Sambil mengimbas kembali perjalanan pada episod terbaru podcastnya yang baru dilancarkan dengan hos bersama/teman lelaki Luke Broderick , siapa yang juga terdapat di Mexico , Kristen menuduh Jax meluahkan emosinya selepas tidak bersedia dengan cara dia bertindak balas terhadap produksi.

“Saya dan Jax bertarung secara keseluruhan hujung minggu di Mexico . Kami bergaduh sepanjang masa kerana dia mengeluarkan semuanya pada saya. Inilah yang saya rasa, dan Jax tahu ini,” kata Kristen pada episod 21 DisemberSeks, Cinta dan Perkara Lain, melalui Kami Mingguan . 'Dan saya merasakan bahawa dia hanya memberitahu semua orang bahawa ia akan mencetuskan emosi, dan ia akan menjadi tidak selesa.'

Walaupun Kristen mengakui bahawa dia secara emosi dicetuskan oleh Peraturan Pamkamera di Mexico, bersetuju dengan Luke bahawa pasukan produksi membuat perkara 'tidak selesa' untuk mereka, dia merasakan dia mengendalikan situasi itu dengan lebih baik daripada bekas bintang bersamanya.

'Saya bersedia untuk mengatakan bahawa ia mencetuskan emosi untuk saya, tetapi saya fikir itu adalah sesuatu yang Jax tidak bersedia. Oleh itu, dia mengambil segala-galanya mengenai saya, 'jelasnya.Nasib baik, walaupun mereka bertempur di Mexico, Kristen dan Jax kini berada di tempat yang baik dengan satu sama lain selepas dia meminta maaf.

'Has off to Jax, [dia] meminta maaf kepada saya selepas Mexico hanya berkata seperti, anda tahu, dia tidak benar-benar bersedia untuk berada di sekeliling [pertunjukan] itu lagi - apabila kita tidak berada di dalamnya. Dan saya rasa itu seperti orang yang sangat matang dengan dia,” dedah Kristen. “Ia adalah pelik. Ia sukar.”

Selain berada di tempat yang baik dengan Jax, Kristen kekal rapat dengan isteri Jax, Brittany Cartwright . Malah, Kristen ialah salah seorang daripada ahli bukan keluarga yang pernah mengasuh Jax dan Brittany anak lelaki berumur satu tahun , Cruz Michael Cauchi .

'Mungkin seperti sebulan yang lalu, saya perlu menonton Cruz,' Kristen mengingatkan pada episod 14 Disember Berikan Mereka Lala . '[Tetapi] dia benar-benar mengunci dirinya dalam [pen bermain] dengan iPadnya dan tidak pernah keluar. Ia mempunyai semua mainannya di dalamnya. Saya seperti, merayu Cruz untuk menjadi kawan saya, merayu dia bermain dengan saya, dan dia berminat seperti lalat mati.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.