Lala Kent berkongsi beberapa berita menarik dengan peminat dan pengikutnya di Instagram pada hari Rabu.

Mengikuti dia dan Randall Emmett persengketaan dramatik dengan 50 Sen , yang dia Peraturan Vanderpump bintang bersama Katie Maloney baru-baru ini dialamatkan, Lala mengesahkan tarikh perkahwinannya 2020 .

'Jadi sesiapa yang mahu saya melakukan apa-apa pada 18 April, saya secara rasmi tidak boleh kerana itu hari saya akan berkahwin dengan bayi saya! Kami ada tarikh! Ya kawan!' dia mengisytiharkan di Cerita Instagramnya.

Walaupun ada yang percaya Lala dan Randall berpisah selepas pertelingkahannya dengan 50 Cent kerana dia mengeluarkan semua gambar penerbit filem itu daripada laman Instagramnya, pasangan itu telah sejak dikesan bersama dan menurut laporan, mereka 'sangat gembira.'

“Tiada masalah di antara mereka; mereka tidak bergaduh,” kata seorang kawan Kami Mingguan . “Dia membersihkan Instagramnya kerana kebanyakannya sudah lama. Ia seperti pembersihan musim bunga tanpa makna di belakangnya. Dia memadamkan satu tan foto.”Pada hari Isnin, Katie menyatakan fikirannya tentang drama dalam talian antara Lala, Randall, dan 50 Cent dan menyelar penyanyi rap itu membocorkan mesej teks peribadi dihantar antara dia dan penerbit filem.

Katie membincangkan topik berkenaan Semuanya Ikonik podcast dengan Danny Pellegrino .

'Saya tidak mengikuti 50 Cent tetapi saya dan Tom membaca kapsyennya beberapa kali dan kami menonton ini dan kami seperti, 'Adakah ini gurauan?' Seperti, dia mempunyai rasa humor yang pelik tetapi kemudian Schwartz adalah seperti, 'Tidak, dia sangat kecik di media sosial,'” kata Katie.

'Ia bukan hanya Lala dan Randall, ia adalah persahabatan Randall dengan 50 Cent,' sambungnya. “Saya tidak tahu sangat tentang hubungan mereka, saya hanya tahu mereka rapat dan saya tahu dia benar-benar kecewa tentang perkara itu kerana dia hanya meminta 50 untuk menghadiri majlis perkahwinan mereka dan 50 sangat teruja dan ingin membuat ucapan dan kesemuanya. Dia seperti, benar-benar terluka.”

Menurut Katie, dia ternampak Lala pada hujung minggu dan semasa mereka berbual, Lala mengaku mendoakannya tidak pernah berkata apa-apa kembali kepada 50 Cent .

'[Everone] mengikuti perkara ini dengan teliti sehingga ia mesti berasa sangat invasif dan sangat peribadi,' kata Katie.

Katie terus menyelar 50 Cent kerana 'pencerobohan privasi' yang dilakukannya apabila dia menyiarkan tangkapan skrin peribadi mesej teks yang dihantar kepadanya oleh Randall .

'Itu adalah pencerobohan privasi kerana di sini anda mempunyai perbualan yang sangat peribadi dan peribadi dan kemudian bagi seseorang untuk menyebarkannya kepada 20-sesuatu juta orang adalah benar-benar agresif,' katanya.

Mengenai kesihatan Randall, Katie tidak tahu banyak perkara tetapi berkata dia percaya dia 'okay.'

The tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan mula disiarkan pada hari Isnin, 6 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, David Edwards/Media Punch/INSTARimages.com, Instagram