Lala Kent sedang bercakap tentang perjuangan ketenangan rakan Bravolebrity, Suri Rumah Sejati New York City bintang LuAnn de Lesseps .

Selepas seorang hakim mengarahkan LuAnn ke dalam tahanan pada hari Khamis, 23 Mei, berikutan pelanggaran percubaan, yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon menggunakan Cerita Instagramnya untuk menangani masalah alkohol LuAnn baru-baru ini sebagai pelakon bersama LuAnn Dorinda Medley , bersuara dan menggalakkan LuAnn untuk 'mendiamkan' hidupnya.

“Hati saya terharu kepada ahli keluarga Bravo yang lain. Ketenangan bukanlah sesuatu yang boleh ditakluki. Kami adalah manusia dan ia adalah perjuangan dari hari ke hari,” tulis Lala sambil menambah, “Dia akan kembali bangkit dalam masa yang singkat.”

Peraturan Vanderpump Lala Kent Reaksi Terhadap Kambuhan Alkohol LuAnn De Lesseps

SebagaiPeraturan Vanderpumppeminat tahu, Lala mengesahkan dia seorang pemabuk pada bulan Mac dan terbuka tentang perjuangannya dengan alkohol sepanjang rancangan musim ketujuh yang disiarkan baru-baru ini.Mengenai Dorinda, dia melihat sendiri perjuangan LuAnn dan percaya dia akan mendapat manfaat daripada menenangkan hidupnya dan memberi tumpuan kepada kesihatannya.

'Saya fikir Luann perlu menenangkan hidupnya dan benar-benar membuat semuanya tentang dia sihat,' kata Dorinda Kami Mingguan . “Anda tahu, kadang-kadang anda perlu benar-benar menerima bahawa anda perlu berhenti dan menetapkan semula dan saya fikir dia cuba melakukan terlalu banyak, terlalu pantas dan saya berharap dia akan mengambil masa ini untuk hanya fokus pada dirinya sendiri dan menjadi senyap.'

Seorang hakim Palm Beach, Florida, mengarahkan LuAnn kembali ke penjara pada Khamis selepas dia melanggar syarat percubaannya dengan gagal lulus ujian alkohol. Kemudian, beberapa jam kemudian, LuAnn dibebaskan daripada tahanan selepas bersetuju dengan pelan percubaan yang lebih ketat .

Sebagai sebahagian daripada syarat percubaan baharunya, LuAnn dikehendaki mengambil bahagian dalam sesi kaunseling telefon, menghadiri sesi psikiatri bulanan dan memasang peranti penganalisis nafas di dalam keretanya.

LuAnn juga kini perlu mengambil ubat untuk merawat ketagihannya terhadap alkohol.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Realiti Blurb