Lala Kent menyambut satu tahun ketenangan pada hari Selasa, 22 Oktober.

Bersama-sama dengan tangkapan kepala pemodelan, the Peraturan Vanderpump star membuka tentang apa yang dia anggap sebagai 'pencapaian terbesarnya' di Instagram dan dengan cepat dibanjiri sokongan daripada rakan-rakan Bravolebrities.

“Hari ini, saya 1 tahun sedar. Ini adalah pencapaian terbesar yang pernah saya capai dalam hidup saya dan yang paling saya banggakan,” tulis Lala.

Dia kemudiannya mendedahkan perubahan terbesar yang dia alami sejak menjadi sedar.

“Detik-detik yang saya alami pada tahun lalu adalah satu rahmat yang saya hadiri. Saya tidak mempunyai itu sebelum ini,” kongsi Lala. “Hari ini, saya akan menyambut hari lahir saya yang ke-1 tahun kerana ia menarik. Ia juga merendah diri. Kerana hari ini, dan setiap hari selepas itu, saya akan memperjuangkannya. Tetapi saya tidak akan melepaskannya untuk apa-apa.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Give Them Lala (@lalakent)

Mengikuti siaran Lala, diaPeraturan Pambintang bersama, Kristen Doute dan Stassi Schroeder , menghantar sokongan mereka, begitu juga Dorinda Medley daripada Suri Rumah Sebenar New York City .

“Bangga dengan awak, cantik. tidak sabar untuk memerah anda nanti,” tulis Kristen.

'Memberi inspirasi seperti biasa,' tambah Dorinda.

'Anda seorang ratu dan saya sayangkan awak,' kata Stassi.

Bintang Bravo Bereaksi Selepas Lala Kent Meraikan Satu Tahun Sobriety

Pada bulan Mac tahun ini, Lala tampil ke hadapan sebagai seorang pemabuk di halaman Instagramnya dan mengesahkan dia bekerja dengan Alcoholics Anonymous.

Tidak lama kemudian, semasa menghadiri Festival Filem Antarabangsa Gasparilla di Tampa, Florida, Lala memberitahu Realiti Blurb bahawa dia adalah mulanya teragak-agak untuk memberitahunyaPeraturan Pambintang bersama tentang keputusannya untuk sedar. Namun, pada akhirnya, dia terkejut dengan reaksi mereka.

'Saya benar-benar bimbang untuk bercakap dengan ahli pelakon saya tentang ketenangan saya dan mereka adalah orang yang paling menyokong di dunia,' katanya. 'Saya fikir walaupun saya berkata kepada mereka, 'Saya fikir saya akan minum malam ini,' yang tidak pernah saya lakukan lagi, mereka akan menghalang saya. Begitulah sokongan mereka terhadap ketenangan saya.'

Kredit Foto: Medias/ABACA/INSTARimages.com