Vanderpump Rules Lala Kent membuka bicara tentang teman lelaki/tunang Randall Emmett

Lala Kent sangat teruja untuk menjadi berkahwin lelaki idamannya, penerbit filem Randall Emmett .

Semasa temu bual baru, pihak Peraturan Vanderpump ahli pelakon terhuyung-huyung melihat lelaki yang sebelum ini dianggap sebagai 'sugar daddynya yang sudah berkahwin', menjelaskan mengapa dia kini memanggil Randall, yang dicadangkan pada bulan September , 'suami ayah' dia. Lala juga mendedahkan bagaimana dia benar-benar bertemu dengan Randall, sambil menambah bahawa dia memperlakukannya seperti emas.

“Dia menjaga hati dan jiwa saya. Itu penting apabila anda berada dalam hubungan. Awak kena kahwin dengan kawan baik awak. Apa yang lebih baik daripada dapat melakukan hubungan seks dengan kawan baik anda?” dia bertanya Kosmopolitan majalah.

Menurut Lala, dia kadangkala merujuk kepada Randall sebagai 'suami Ayah' kerana dia mengingatkannya kepada arwah ayahnya, Kent Burningham , WHO meninggal dunia secara mengejut April lalu pada usia 64 tahun akibat serangan angin ahmar.

'Ada seperti, pepatah di mana anda berkahwin dengan orang yang seperti ayah anda. Dan saya tidak pernah menyangka perkara itu benar sehinggalah saya benar-benar menemui seseorang yang sama seperti ayah saya, yang saya amat bersyukur kerana ayah saya melayan ibu saya seperti dia ratu segala permaisuri,” jelasnya.Lala, 28, juga mendedahkan bagaimana dia dan Randall, 47, benar-benar bertemu, menyatakan ia berlaku di Restoran SUR, di manaPeraturan Vanderpumpdifilemkan, pada akhir 2015.

“Gila sangat?! Dia datang untuk makan malam Krismas dan menghantar pembantunya kepada saya dan bertanya kepada saya sama ada dia boleh mendapatkan maklumat hubungan pengurus saya kerana dia mahukan saya dalam filem. Dan kemudian kami memulakan keseluruhan proses itu, saya menempah filem itu dan kemudian kami mempunyai sambungan segera ini,” dedahnya.

“Ia adalah musim pertama saya [Peraturan Vanderpump],” sambungnya. 'Saya rasa hanya seperti, tiga episod telah disiarkan Musim 4. Saya seperti, OK, saya akan melepaskan diri saya. Apa sahaja yang berlaku, saya suka, anda tahu? Dia buat saya ketawa. Mencubanya. Dan kami telah bersama hampir tiga tahun sekarang.'

https://www.instagram.com/p/BnOq2aMgN4r/

Walaupun Lala dan Randall berada di tempat yang bagus sekarang, perkara-perkara tidak begitu mudah untuk Lala bertahun-tahun yang lalu kerana dia cuba untuk merahsiakan hubungan mereka kerana dia menceraikan bekas isterinya , pelakon Ambyr Childers . Seperti yang peminat mungkin ingat, Lala pernahdilabelkan sebagai 'perempuan simpanan'pada masa itu dan juga dituduh sebagai 'penggali emas' oleh rakan-rakannya.

'Itu akan menjadi salah satu masa paling sukar dalam hidup saya,' akui Lala. “Saya sangat jatuh cinta dengan orang ini, dan ia sangat berbeza daripada sesiapa yang pernah saya temui sebelum ini, jadi perasaan saya terluka apabila orang bercakap tentang aspek wang, kerana itu bukan jenis personaliti saya untuk pergi. untuk perkara dangkal seperti itu.”

Juga semasa wawancaranya, Lala bercakap tentangpemergian yang dahsyatbapanya dan mendedahkan tabiat minum dan penggunaan dadahnya berubah selepas kehilangan itu. Nasib baik, selepas mengawal emosinya, Lala memutuskan untuk berhenti menggunakan semua bahan.

'Saya berasa seperti saya jatuh ke dalam corak. Tetapi saya sebenarnya, sekarang, benar-benar sedar,” dia mengesahkan. “Apabila saya benar-benar membuat kesimpulan bahawa saya berada dalam zon yang mempunyai masalah, saya hanya berkata cukup. Saya mengambil telefon, saya menghubungi penaja ini yang telah disyorkan kepada saya. Ia adalah keputusan terbaik sepanjang hidup saya.”

'Minum bagi saya adalah ubat dan bukannya perayaan,' tambahnya. “Daripada pergi dan bercakap dengan seseorang tentang kehilangan seseorang yang sangat penting kepada anda, kami beralih kepada perkara untuk berubat. Saya hanya ingin memastikan bahawa saya mengeluarkan suara saya untuk berkata, hubungi seseorang, hubungi kaunselor kesedihan, berganding dengan seseorang yang boleh membuatkan anda berasa seperti anda tiada sendiri dan menjadi gila sepenuhnya. Kerana apabila anda kehilangan seseorang … Saya tidak pernah mengalami sakit hati seperti ini sepanjang hidup saya, dan ia adalah sesuatu yang asing.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh tayangan perdana malam ini, 3 Disember jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/Media Punch/Berita Langsung Alamy