Kredit: Charlie Steffens/startraksphoto.com/Cover Images

Lala Kent berharap anak perempuannya, Ocean berusia satu tahun , tidak akan berakhir dengan lelaki seperti ayahnya, Randall Emmett .

Sebelum membuka tentang 'seks yang tenang' dengan api baru-baru ini pada Meghan King podcast itu, the Peraturan Vanderpump bintang telah dipaparkan pada Scheana Shay Podcast, di mana dia bercakap tentang ketakutannya terhadap anaknya dan memberitahu lawan mainnya bahawa Randall bukan ' seorang yang baik .”

'Saya rasa ketakutan terbesar saya adalah berdasarkan masa depan - hanya dengan semua yang telah berlaku,' akui Lala pada episod 29 NovemberScheananigans, melalui Muka surat Enam . 'Apa yang saya akan katakan kepada Ocean apabila dia mempunyai soalan, seperti, jika saya telah berkongsi apa-apa yang dia mungkin memandang saya dan seperti, 'Mengapa anda berkongsi perkara itu?''

Sejak perpecahan mereka pada Oktober 2021, Lala telah bercakap dengan kerap bekas tunangnya , kerap membincangkannya didakwa menipu dan juga menuduhnya melakukan penderaan , yang dia nafikan.

“Saya tidak pernah mahu anak saya berakhir dengan seseorang seperti saya bersama. … Dan kemudian saya juga berasa seperti saya mempunyai kewajipan terhadap wanita lain. … Saya hanya berharap apabila dia semakin tua, dia melihat saya dan berasa terinspirasi dan tidak malu,” sambung Lala sambil Scheana memujinya kerana bercakap tentang hubungan 'toksik'nya dengan Randall.'Anda mungkin menyelamatkan [Ocean] daripada menjalin hubungan masa depan seperti itu,' dia beralasan.

“Itulah harapan terbesar saya di dunia. Saya mahu dia berada di sekeliling lelaki yang mewakili apa yang sepatutnya,” jawab Lala.

Menurut Lala, dia tidak pernah melihat Randall 'sejak [dia] pergi,' dan dia hanya bercakap dengan bekasnya tentang Ocean pada apl supaya 'semuanya didokumenkan dengan betul'.

'Situasi saya akan berbeza jika saya berurusan dengan seseorang yang seorang yang baik dan saya hanya, seperti, ditipu,' jelas Lala. 'Seperti, saya boleh pasti ibu bapa bersama , kita boleh menghabiskan cuti bersama-sama, seperti, bukan masalah besar. [Tetapi] kerana — kami akan menyatakannya dengan baik — orang itu dan saya tidak sejajar dari segi moral, saya rasa ia adalah yang terbaik untuk diri saya dan apa yang perlu saya lakukan dalam perniagaan untuk tidak dikaitkan dengannya.”

Lala terus mengatakan bahawa dia 'sangat berparut' kerana menyambut seorang kanak-kanak dengan Randall sehingga dia merancang untuk gunakan penderma sperma untuk anak keduanya.

'Saya juga perlu mengajar anak saya, apabila dia semakin besar, mempunyai sempadan dan mempunyai suara dan tidak takut dan tidak berada dalam situasi toksik,' tambah Lala.

Sementara itu, semasa muncul di podcast Meghan, Lala memberitahu Suri Rumah Sebenar Orange County tawas itu selepas melakar percintaan dengan seorang lelaki sepanjang musim panas, dia melakukan hubungan seks yang tenang buat kali pertama.

'Saya menjalin hubungan ketika saya berada dalam ketagihan alkohol, dan kemudian saya sedar dengan orang ini, jadi saya sudah selesa. Tetapi setakat berada di luar sana di dunia secara seksual tanpa apa-apa yang suka kebas apa yang berlaku - tidak seperti saya mahu menjadi kebas - tetapi sekurang-kurangnya anda mempunyai keberanian cair, 'jelas Lala padaPengetahuan Intim, melalui ORANG . 'Saya sangat takut untuk melakukan hubungan seks secara sedar kerana saya tidak pernah melakukannya sebelum ini.'

Nasib baik, ia berjalan lancar dan mereka berdua 'kembali untuk lebih banyak lagi.'

'Sesiapa sahaja yang mengajarnya memerlukan semacam anugerah kerana ia sangat mengagumkan,' tambahnya.