Lala Kent telah menghentikan lip gloss 'James' dari garis soleknya.

Selepas mengalami kejatuhan besar-besaran dengan James Kennedy pada Peraturan Vanderpump , Lala melalui Instagram Storiesnya pada 9 Mei untuk menaungi bintang bersamanya dengan mendedahkan bahawa syarikatnya, Berikan Mereka Kecantikan Lala , telah kehabisan 'James' secara rasmi dan tidak akan menyimpan semula produk.

Dalam dua siaran pertamanya, Lala berkongsi foto koleksi lipglossnya dan menggalakkan peminat dalam taliannya untuk melihat semua warna hebat lain yang ditawarkannya.

“Kami secara rasmi menjual James. Ia TIDAK akan diisi semula,” tulisnya.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Dedahkan James Tidak Akan Diisi SemulaDengan catatan kedua, yang mengandungi 'X' merah besar di atas nama 'James,' Lala menggalakkan peminatnya yang sudah mempunyai James untuk 'menikmati'nya selagi masih ada.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Menamatkan Lip Gloss James

Turut di Instagram minggu ini, Lala mengaku merelakan dirinya terperangkap dalam kritikan dia sering menghadapi di media sosial, hanya beberapa minggu mengikutinya sekarang perseteruan yang tidak terkenal dengan penyanyi rap 50 Sen .

'Ini adalah percutian yang sangat diperlukan untuk saya,' Lala memulakan dalam kapsyen foto dirinya bersamanyaPeraturan Vanderpumpbintang bersama, Katie Maloney , Stassi Schroeder , dan Brittany Cartwright , di Paris.

“Kadang-kadang saya perasan diri saya terperangkap. Saya mula mengambil berat tentang apa yang orang katakan tentang saya, saya menjadi sensitif, tidak dapat mengelak keadaan, dan kehilangan diri saya- Terlupa bahawa hidup saya sangat berharga dan penuh dengan kasih sayang,” sambungnya.

Menurut Lala, dia mempunyai banyak perkara yang perlu disyukuri dan tidak sepatutnya memikirkan aspek negatif dalam kehidupannya yang sangat didedahkan.

“Saya mempunyai tunang yang saya puja, 2 gadis kecil yang menggegarkan dunia saya, keluarga yang menjadi asas dan teras kepada saya, ayah yang terus mencurahkan rahmat kepada saya dari atas, dan rakan-rakan (kami sedar kami melakukannya tidak selalu bertemu mata) yang telah menjadi sokongan saya melalui detik-detik paling monumental dalam hidup saya. Ini semua terlalu bagus,” dia membuat kesimpulan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Give Them Lala (@lalakent)

Di bawah adalah lebih banyak foto dari 'Perjalanan Gadis' ke Paris!

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Stassi Schroeder Clark (@stassischroeder)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Katie Maloney-Schwartz (@musickillskate)

Jangan ketinggalan bahagian kedua tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan pada hari Isnin, 13 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com