Saya terkejut bahawa tiada siapa yang mempunyai mata hitam pada ketika ini dalam Peraturan Vanderpump Reunion. Bahagian II mungkin menjadi titik tolak untuk krew ini…

Selepas Andy berteriak agar mereka 'tutup mulut,' dia mencadangkan rehat. James rosak ke LVP dan mengeluarkan semua minuman keras yang dia tidak minum semasa setiap ahli pelakon menyerang Sandoval kerana menyokong James. Sememangnya, Jax mengambil jalan dramatik dan memberitahu Sandoval dia tidak perlu menjadi lelaki terbaiknya lagi. Apabila semua orang kembali ke set, Andy mahu Jax menerangkan bagaimana dia telah berubah daripada cara lamanya.

Sandoval dipanggil kerana mengatakan bahawa Jax ialah 'sosiopat yang pulih' (aduh, adakah itu termasuk dalam ucapan lelaki terbaiknya?!) dan LVP mengambil langkah untuk menyatakan bahawa walaupun Jax mementingkan diri sendiri, dia benar-benar versi terbaik dirinya dengan Brittany . Mungkin semua terapi pasangan membuahkan hasil? JK. James menggumam bahawa Jax adalah 'mangsa seks,' tetapi dia percaya bahawa Jax telah mengubah hidupnya. Kedengaran sarkastik bagi saya…

Ke subjek janggal seterusnya- yang lama LaLa dan Ariana menyambung. Sandoval memberitahu lebih banyak butiran dan Ariana menjelaskan bahawa, 'Saya jelas mahu Tom terlibat.' Jelas sekali, LaLa meminta kebenaran Sandoval untuk berhubung dengan Ariana (seberapa manisnya dia?) dan juga mengakui bahawa dia memberitahu ibunya 'Saya makan biskut Ariana malam tadi.' Apakah jenis hubungan ibu dan anak perempuan ini?! Sandoval cuba mempermainkan mangsa kerana dia tidak dapat mengambil bahagian dalam aksi itu. 'Saya terus memandu, memandu. Adakah anda akan memberi saya lima bintang?' LOL. Semasa mengenai topik itu, Brittany memang mengakui bahawa dia telah berhubung dengannya Kristen , tetapi tidak mengingati sebarang aktiviti selanjutnya. Mmhmm. Bercakap tentang hubungan wanita, Ariana mendakwa bahawa dia telah letih tinggal memohon persahabatan dan kini selebihnya adalah sejarah. Kedua-dua gadis itu adalah besties baru yang tidak mungkin.

Andy ingin mendengar semua tentang kejayaan TomTom baru-baru ini. LVP mengeluarkan senarai selebriti yang telah mengunjungi restoran itu sejak pembukaan dan nampaknya perniagaan itu berjalan lancar. Berkenaan parti Daily Mail di TomTom, LVP dengan teliti menjelaskan bahawa bukan pihak HER untuk menjemput tetamu dan dia tidak merasakan Kristen kepunyaan. Kita perlu mendengar semua tentang Sandoval mengejutkan 'kekasihnya' dengan motosikal dan kereta sisi untuk membuat pintu masuk klasik. Bahagian yang melucukan ialah Sandoval sebenarnya tidak menyedari betapa bodohnya dia, terutamanya apabila dia membawa Andy keluar ke kereta sisi motosikal yang diletakkan di tempat orang cacat. Andy dan Sandoval berpusing selama 11 saat kerana Sandoval tidak tahu cara memulakan tunggangannya sendiri/terdapat masalah dengan pemula. 'Masalah dengan motosikal ialah bateri mati jika enjin tidak benar-benar panas' dan dengan itu Andy terpaksa berjalan semula ke set.Hidangan Stassi tentang cara dia boleh membuat percutian: OOTD. LVP bertepuk tangan dengan memberitahu Stassi bahawa dia bukan satu-satunya biatch dalam rancangan ini yang bercuti- semua memuji LVP pada 1 Mac…seolah-olah kita memerlukan sebab lain untuk meraikan wanita ini.

soalan Andy Katie tentang sebab dia memberi kata dua kepada LVP musim ini: sama ada memecat James kerana komennya yang tidak sopan atau dia akan berhenti dari SUR. Katie mengingatkan James bahawa dia telah melakukan perkara yang mengerikan kepada orang ramai berulang kali. Ariana menjelaskan bahawa permintaan maaf James adalah seperti air, kerana dia terlalu cepat untuk mengatakan dia meminta maaf dan oleh itu tidak benar-benar bermaksud apa yang dia katakan. Katie mengambil sedikit masa untuk serius tentang imej badan, tetapi kemudian memanggil James, 'Kau sialan.' Aw, dua orang ini bergaduh lagi! Ramai orang melihat Katie sebagai lelaki jahat musim ini, tetapi dia cuba mempertahankan dirinya dan keputusannya.

Oh sayang…”master jeneral brunch” Billie Lee telah masuk ke dalam bangunan. Peganglah topi anda… homegirl mempunyai beberapa sambungan baharu dan telah menjalani pembedahan terakhirnya. Satu bom keluar apabila kita mendengar bahawa Billie Lee telah berkawan dengan anak lelaki LVP, Maks . Sekarang ITU akan menjadi perkahwinan yang menakjubkan! Bolehkah anda bayangkan perancang parti LVP Ken berurusan dengan Billie Lee? Malangnya, Billie berhenti melihat Max, dan sebaliknya terlibat dalam drama SUR, terutamanya dengan Katie.

LVP tersinggung dengan dakwaan Billie Lee bahawa gadis-gadis itu transfobik. Billie menjerit bahawa gadis-gadis itu harus, 'Keluarkan kepala anda dari a*s anda dan sertakan wanita trans' dalam merancang Girls Night, parti pengganti See You Next Tuesday. Untuk itu, LaLa membalas, 'Ia benar-benar meletihkan warga sekolah dalam kehidupan' dan menyatakan bahawa dia tidak menarik balik sebarang tindakan atau kenyataan yang dibuatnya kepada Billie musim ini. Ariana melakukan yang terbaik untuk mengundurkan beberapa perkara yang dia katakan tentang proses kesedihan LaLa, tetapi kemudian Billie Lee memanggil LaLa 'Donald Trump of SUR.' Dia bahkan memanggil LaLa sebagai 'pelacur kelas tinggi.' Gadis-gadis ini…

Tom dan Ariana ada beberapa berita untuk dikongsi…dan tidak, Ariana tidak mengharapkan anak, ayuh kawan-kawan, kita semua tahu dia tidak berminat dalam hal itu... mereka membeli rumah bersama-sama! Dan di rumah ini, AC dan microwave boleh dihidupkan pada masa yang SAMA. Berikutan pembelian besar ini, Katie dan Schwartzie , Jax dan Brittany, malah Kristen telah memutuskan untuk membeli di kawasan kejiranan yang sama. Brittany berseru bahawa dia tidak sabar untuk menjadi seorang ibu, maka rumah besar yang baru. Ingatkan saya untuk tidak berpindah ke sana…

LaLa menerangkan hubungannya dengan alkohol dan menyatakan bahawa dia seorang peminum alkohol yang telah menghubungi dan telah mendapat bantuan. Sekarang jika James akan melompat ke atas gerabak itu, secara literal. James memberitahu semua orang bahawa dia tidak sedarkan diri, tetapi dia tidak akan sekuat dulu. Apabila Sandoval cuba menjelaskan bahawa James hanya buruk apabila dia mencampurkan minuman keras dan minuman keras, James membalas, 'Itu bukan perkara saya, jadi tutup mulut anda.' Semua orang menyalahkan James untuk isu kemarahannya dan dia hanya memburukkan kesnya dengan memanggil sambungan Stassi sebagai jelek. Ini adalah cara yang berlaku dengan James. Seseorang mengatakan sesuatu tentang dia, jadi dia menggigit, tetapi lebih keras. James percaya bahawa tugasnya adalah untuk 'hidup,' jadi selepas 'wiski atau dua' ditambah beberapa ratus bonggol kok atau sesuatu seperti itu, dia berasa lebih seperti dirinya.

Persoalannya ialah mengapa Kristen perlu bersuara setiap kali seseorang bercakap tentang James? Schwartzie cuba menegaskan bahawa James menggunakan situasi keluarganya sebagai alasan, tetapi realitinya ialah setiap ahli pelakon telah membantu ibu bapa mereka pada satu ketika atau yang lain. Di sini datang Kristen sekali lagi…menyahut apabila Katie menuntut simpati untuk tompok berbatu yang telah dilaluinya. Kristen mengambil langkah terlalu jauh dengan James apabila dia berteriak, 'Kami berasa amat sedih untuknya kerana dia dibesarkan oleh sekumpulan orang yang bodoh.' Dengan itu James keluar dari set. Maksud saya, itu adalah tamparan yang rendah, tetapi adakah salah jika saya tidak peduli jika dia kembali untuk bahagian terakhir perjumpaan itu??

Kredit Foto: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI PERATURAN VANDERPUMP REUNION BAHAGIAN 2?