Kaki terakhir Peraturan Vanderpump reunion dialu-alukan Beau , tinggal sayang, dan lebih banyak drama dibawakan kepada anda oleh Kristen dan kru yang lain. Tidak menghairankan…

Bahagian II perjumpaan itu berakhir dengan Kristen meludahkannya James telah 'dibesarkan oleh sekumpulan sialan' dan James menyerbu keluar dari set. Barisan pelakon dibiarkan terkial-kial, LVP mengejar budak rumahnya, dan menyuruhnya berhenti berjalan meninggalkan pertempuran. LVP pada dasarnya merayu dia untuk kembali kerana mari kita hadapi, tanpa dia, drama itu berkurangan dan siapa yang mahu menonton pertemuan semula yang membosankan?

Dan adakah ia hanya saya, atau adakah ia tidak berasa seperti pelakon itu menyalakan gas James? Maksud saya, jangan salah faham, dia memang ada kesalahannya dan tidak melakukan apa-apa kebaikan untuk dirinya sendiri selalunya, tetapi dia diperkosa, dan atas sebab tertentu, Jax, Kristen, dan rakan-rakannya. berasa tidak mengapa untuk menghina keluarganya, bash teman wanitanya Raquel , tetapi apabila dia membalas, mereka bertindak balas dengan ngeri! Memberkati Andy Cohen dan LVP kerana cuba mempertahankannya pada masa-masa tertentu, tetapi mereka terus bertanya kepadanya mengapa dia sangat kecewa apabila dia terpaksa duduk di sana selama berjam-jam sambil dihina oleh mereka yang telah melakukan lebih teruk daripada yang dia ada! Tahniah kepada Sandoval kerana menyeru pelakon atas kemunafikan mereka semasa perjumpaan semula.

Katie marah kerana dia mendapat semua tindak balas kerana menentang James musim ini dan menyatakan bahawa, 'Orang ramai menyuruh saya pergi bunuh diri.' Apabila James kembali ke set, Andy anggun menukar topik kepada LaLa 's serangan kecemasan dan dia menyalahkan mereka semua pada minuman keras. Andy cuba mencari sebabnya Scheana berkelakuan sangat pahit terhadap LaLa pada masa gelap itu dan Scheana mengakui bahawa dia 'tidak selamat', yang menakjubkan kerana kita semua sudah mengetahuinya. LaLa dan Scheana bersolek, tetapi saya ragu akan ada sebarang sesi bersolek dalam masa terdekat.

Schwartzie menyalahkan kenaifannya kerana menjemput James ke Mexico. Saya rasa kita patut panggil Schwartzie apa dia sebenarnya: seorang suami yang bodoh dan ketakutan. Ariana menunjukkan bahawa Sandoval sentiasa menjadi orang yang sentiasa dipersalahkan atas kenyataan Schwartzie yang perlu ditarik balik kemudiannya. Sebagai contoh, apabila Schwartzie menjemput James ke Mexico, dia memberitahu Katie bahawa Sandoval telah melanjutkan jemputan itu. Apabila dipanggil untuk tingkah laku ini, Schwartzie pada dasarnya mengakui bahawa Katie menakutkan, oleh itu, jika dia berkata, James tidak boleh datang, dia mendapat kata terakhir.Persoalan sebenar ialah, mengapa dalam dunia ini James MAHU pergi melancong dengan orang-orang ini? Dia mendakwa dia 'mendapatkan' penginapannya untuk menghadiri perjalanan kumpulan, tetapi ia kelihatan seperti percutian yang agak menyedihkan dengan Katie menyakatnya sepanjang masa. Schwartzie mendakwa bahawa 'Bubba'nya telah pergi jauh dan telah 'diperbaharui,'... ini datang daripada lelaki yang lebih dimalukan oleh isterinya di regu kerana 'kelakuan klasik'nya.

GAMBAR – LIHAT GAMBAR RUMAH BARU $1.9 JUTA KATIE DAN TOM!

Beau disambut di set dengan tepukan gemuruh. Dia kegemaran peminat sebenar, ya? Stassi sudah jauh dari hubungan kereta apinya yang karam (kita semua mengetahui bahawa Stassi telah ditipu oleh Patrick , dia bekas teman lelaki ) dan semua orang oo dan ah atas cinta mereka. Malah LVP melakukannya, dan dia berkata, 'Saya rasa Beau sangat bertuah kerana mempunyai Stassi.' Suci janggal!

Kristen sebenarnya menubuhkan Stassi dan Beau. Mereka mengenali antara satu sama lain dari filem mereka 12 tahun sebelumnya. Sumbang mahram kumpulan ini berterusan apabila kita mendapat tahu Beau dan Kristen terpaksa bermesra dalam filem tersebut. KASAR. Walaupun tompok berbatu, entah bagaimana pasangan ini masih kuat. Beau menerangkan bahawa 'alkohol...Adderall...' adalah pencetus kepada penumpang gelap Stassi. Stassi mengakui bahawa dia tidak mengambil Adderall sejak itu dan ternyata tingkah laku Stassi telah berubah sejak saat itu- siapa tahu bahawa mencampurkan dadah dan alkohol boleh mengubah anda menjadi binatang yang lengkap dan sempurna?!

Komen biadab yang dibuat oleh ibu Stassi yang gila Dayna datanglah. Ingat apabila dia memberitahu Kristen, 'Saya harap anak perempuan saya membesar menjadi separuh daripada wanita anda?' Ya, wanita itu jelas tidak menonton rancangan itu adalah pisang! Stassi berkongsi bahawa dia tidak bercakap dengan ibunya dalam masa 8 bulan, tetapi mereka telah menghidupkan semula hubungan mereka. Fuh.

Andy membangkitkan tingkah laku Kristen yang 'menarik' dalam Solvang, yang diterjemahkan kepada 'anda benar-benar huru-hara panas'. Kristen masih tercetus apabila dia mendengar nama James Kennedy, yang jelas, terutamanya dalam perjalanan itu. Bertentangan dengan apa yang James fikirkan, Stassi percaya bahawa Kristen tidak kecewa dengan James Kennedy, tetapi lebih kepada teman lelakinya, Carter . Mengenai perpisahan Carter/Kristen, Kristen dengan sebak menjelaskan bahawa dia tidak dihargai olehnya dan memutuskan untuk berhenti.

GAMBAR – LIHAT GAMBAR RUMAH BARU $1 JUTA KRISTEN DOUTE!

Entah bagaimana Katie dan Stassi terlibat secara langsung dalam hubungan Kristen dan bertengkar berulang-alik. Kristen mengakui bahawa 'Saya dan Carter masih tinggal bersama sehingga saya berpindah ke rumah saya….' kerana anjing mereka dibelasah oleh Pitbull. OH TUHAN. Saya lebih kecewa dengan anjing yang dianiaya daripada tentang perpisahan ini. Kristen merengek tentang bagaimana taktik 'cinta yang sukar' Stassi tidak berkesan untuknya, oleh itu, dia melompat dari rakan ke rakan sehingga dia mendengar apa yang dia mahu dengar.

'Saya tidak suka bunyi suara awak.' Barisan paling klasik musim ini disampaikan oleh Schwartzie. Dia menyatakan bahawa ia adalah 'satu kebencian terakhir' untuk semua perkara yang Katie lakukan terhadapnya pada masa lalu dan Katie memberitahu Schwartzie bahawa dia tidak begitu pandai mendengar. Kerana itu akan melancarkan segala-galanya… Apabila ditanya sama ada pasangan itu bercinta penuh ghairah pada malam godaan makanan ringan, Katie menyatakan, 'Saya telah membalas dendam Montezuma.' Sudah tentu anda lakukan.

Brittany memberitahu Andy bahawa dia telah merancang pertunangannya sejak dia berumur 5 tahun dan Stassi merujuk rakannya sebagai 'Brat'-ny kerana dia akan mendapat apa sahaja yang dia impikan untuk acara ini. LaLa berkongsi bahawa dia kini menjadi pengiring pengantin untuk perkahwinan Jax dan Brittany, jadi apa yang…54 pengiring pengantin sekarang?? Siapa yang akan menghadiri majlis perkahwinan jika semua orang yang pasangan ini tahu berada di dalamnya?!

Saya suka bagaimana pelakon itu meneruskan dan meneruskan tentang pembohongan Jax. Sungguh melucukan melihatnya cuba mengekalkan muka lurus ketika mereka semua bergurau dengan pembohongan demi pembohongan, termasuk Channing Tatum menjadi rakan sebiliknya pada satu ketika. Jax mendakwa dia 'kerja dalam proses' (7 perjumpaan kemudian…). Apabila LVP membandingkan Jax dengan suaminya, Ken, Jax melihat itu sebagai pujian, tetapi bozo tidak menyedari ia benar-benar penggalian, kerana LVP memanggil kedua-dua anjing lelaki itu. HA.

GAMBAR – LIHAT GAMBAR RUMAH BAHARU $1.9 JUTA JAX & BRITTANY!

Pergaduhan janggal antara Scheana dan KAWAN BEST dia Adam timbul semula. Andy tidak dapat memikirkan niat Scheana dengan Adam, tetapi Scheana cuba memperbaikinya dengan mengatakan bahawa dia sekurang-kurangnya masih boleh berkencan dengan lelaki yang lebih muda kerana dia kelihatan muda. Andy memberitahu Scheana bahawa dia fikir Botox membuatkan dia kelihatan lebih tua (terbakar) dan terus membakarnya atas pembelian penguin yang dibuat Scheana untuk Adam. Scheana seterusnya berkongsi maklumat peribadi tentang kehidupan seksnya dengan dunia…seolah-olah kami mengambil berat.

Andy perlu tahu sama ada sesiapa dalam keluarga Brittany SEBENARNYA menyukai Jax. Jax menyalahkan 'tekanan' pada komennya yang menyinggung dan mendakwa bahawa dia tidak mempunyai keluarga. Andy tidak menganggapnya sebagai jawapan dan mengingatkan Jax bahawa dia ADA ibu. Buat masa ini, ibu Jax masih tidak dijemput ke majlis perkahwinan itu dan Brittany secara membabi buta bersetuju dengan tunangnya yang mementingkan diri sendiri. Brittany membuat rayuan terbuka agar ibu Jax menghubungi anaknya, manakala Jax menjadi emosi.

Semasa Jax menangis kepada Andy, Stassi hampir tidak dapat menahan James seminit lebih lama. Dia berkata, 'Dia tidak akan diam' dan James menggunakan telefonnya semasa pesta air mata yang penuh emosi ini. James meletus pada ketika ini dan mengatakan bahawa dia meluapkan kemarahannya terhadap Brittany kerana 'dia merasakannya.' Apabila LVP cuba mencelah dan mengingatkan James bahawa melainkan dia berubah, dia akan kehilangan sokongan, James mempersoalkan LVP dengan bertanya, 'adakah itu ancaman?' Siapa yang memerlukan SUR apabila dia mempunyai 'harapan yang tinggi' tentang kerjaya DJnya. Mata saya membulat KERAS.

Peter, pengurus SUR yang dilupakan, Ken, dan keju bir, semuanya dibawa keluar untuk roti bakar terakhir untuk mengakhiri musim. Andy bertanya kepada LVP, 'Siapa yang akan menjadi orang pertama yang mempunyai bayi Pam?' LVP meneka Brittany dan Jax meneruskan pembohongannya dengan mengatakan dia sudah bersama seorang anak. Hardy, har, har. Dia lebih baik tidak berdasarkan cara dia melemparkan pukulan kerja pukulan itu... Tahniah kepada kumpulan ini yang membesar musim depan, sehingga itu, sentiasa ada media sosial untuk memantau kemusnahan diri dan telatah dramatik mereka!

Kredit Foto: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI PERUNDING PERATURAN VANDERPUMP DAN MUSIM INI? ADAKAH ANDA MAHU MELIHAT SEBARANG PERUBAHAN PELAKSANAAN?