Kredit: Wes Eddy/startraksphoto

Scheana Shay boleh selesai mempunyai anak.

Lebih setahun selepas itu mengalu-alukan anak perempuan Summer Moon Honey Davies , 17 bulan, yang Peraturan Vanderpump star, yang menghabiskan lima hari di unit rawatan rapi selepas berada didiagnosis dengan HELLP Sindrom (Hemolisis, Enzim Hati Tinggi, dan Platelet Rendah) selepas kelahiran Summer membuka cerita tentangnya kebimbangan kehamilan .

'Dari segi emosi, saya benar-benar berasa seperti saya mengalami PTSD [Gangguan Tekanan Pasca Trauma] daripada itu kerana sekarang anak perempuan kami akan berumur setahun setengah, dan [suami Brock Davies ] benar-benar mahukan yang lain, dan saya seperti bukan sekarang tetapi tiada satu serabut dalam badan saya mahukan bayi yang lain, mungkin pernah,” akui Scheana semasa episod Oktober 2022Berpasanganpodcast, melalui berat .

Walaupun Scheana agak pasti bahawa kehamilan lain tidak dapat dipersoalkan, dia mengesahkan dia terbuka menggunakan pengganti atau anak angkat.

Dia juga berkata demikian semasa dia suka menjadi seorang ibu , keibubapaan ialah 'pekerjaan paling menakutkan yang pernah [dia] lakukan sepanjang hayat [dia].' Dan, selepas Brock, siapa dia berkahwin pada bulan Ogos , memberitahunya dia 'seorang ibu yang hebat,' Scheana mengakui kadangkala berasa tidak selamat.“Saya tidak selalu rasa begitu. Saya rasa saya adalah yang terbaik untuk menunjukkan kepada kanak-kanak ini seperti kasih sayang tanpa syarat, tetapi saya tidak selalu merasakan saya adalah ibu yang terbaik. Saya benar-benar tidak. Kerana anda adalah seorang ayah yang baik, dan saya seperti, 'F-ck saya boleh melakukannya dengan lebih baik,'' jelasnya.

Semasa menghadiri BravoCon pada bulan Oktober, Scheana berkata semasa panel bahawa dia tidak mahu kanak-kanak apabila dia mula membintangiPeraturan Pam.

“Musim pertama Scheana tidak menyangka dia akan mempunyai anak. Saya sangat suka, 'Saya tidak memerlukan kanak-kanak untuk melengkapkan hidup saya.' Dan sekarang saya mempunyai [Musim Panas], ya tuhan saya. Saya tidak dapat bayangkan apa-apa lagi, jadi saya rasa musim pertama Scheana akan sangat berbangga dengan ibu saya sekarang, 'katanya.

Selain itu, semasa temu bual, Scheana berkata bahawa peminat akan melihat lebih banyak daripada anak perempuannya pada yang akan datang musim ke-10Peraturan Pam .

'Musim ini dia bermain, dia bercakap, dia berjalan, dia berinteraksi,' usik Scheana. 'Apabila kamera ada di sana, dia berkembang maju. Secara literal. Dia seperti, 'Oh anda mahu melihat saya melakukan ini?''

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah mendengar, perkara yang sama tidak boleh dikatakan Lala Kent anak perempuan, Ocean Kent Emmett , 19 bulan, bapa siapa, Randall Emmett , mempunyai menghalangnya daripada muncul pada rancangan itu.

'Randall merasakan menjadi jalan cerita dalam rancangan realiti bukanlah untuk kepentingan terbaik anaknya dan terus mengutamakan kesejahteraan dan privasinya,' kata wakilnya. Realiti Blurb dalam satu kenyataan.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada hujung tahun ini atau awal tahun depan.