The Peraturan Vanderpump pelakon menghadiri Gala Tahunan Vanderpump Dogs Foundation ke-3 di Los Angeles minggu lepas dan semasa acara itu, beberapa ahli pelakon mengusik musim ketujuh akan datang .

Semasa mereka berjalan di permaidani merah, Scheana Marie , James Kennedy , Billie Lee , dan Lala Kent mendedahkan siapa antara mereka yang mengalami musim paling sukar dan siapa yang diuji.

'Ini saya rasa adalah yang terbaik yang saya rasakan tentang satu musim sejak mungkin musim kedua,' jelas Scheana TooFab , mendedahkan dia telah melakukan '180' sejak muncul di istimewa perjumpaan musim enam awal tahun ini.

'Berdasarkan apa yang saya rakam dan hanya menjalani hidup saya, saya fikir ini akan menjadi lebih baik... kerana saya tidak fikir ia boleh menjadi lebih teruk,' tambahnya, merujuknyabelah batudaripada bekas teman lelaki Rob Valletta musim lalu.

Mengenai ahli pelakon yang mempunyai masa paling sukar semasa musim ketujuh, Scheana mendedahkan ia adalah James. 'Saya tidak tahu bagaimana semuanya akan berlaku, tetapi kami baik [sekarang],' kata Scheana mengenai perasaannya terhadap James.Walaupun Scheana merasakan dia melakukan '180,' rakan pelakonnya nampaknya tidak bersetuju. Pada musim baharu, penonton akan menyaksikan Scheana berikrar untuk kekal bujang, hanya dengan cepat membangunkan 'obsesi' dengan pelayan SUR Adam mengejek . Bagi James, dia akan ditunjukkan bertelagah dengan kebanyakan pelakon, terutamanya Jax Taylor mengikuti beberapa komen jahat dia buat ke Brittany Cartwright soal Jax tidak setia . James juga akan dilihat terlibat dalam beberapa perselisihan faham dengan teman wanitanya Rachel Leviss.

'Ia akan menjadi banyak drama, seperti biasa, beberapa perjalanan yang menyeronokkan, beberapa pesta yang menyeronokkan dan banyak minum,' James mengakui.

Walaupun James menjanjikan banyak drama, nampaknya dia sekurang-kurangnya telah berjaya melepasi sebarang kesusahan yang dia alami dengan cintanya Raquel. Malah, semasa wawancara mereka, pasangan itu berkata mereka merancang untuk berkahwin pada satu ketika, tetapi memberitahu penonton untuk tidak mengharapkan lamaran dalam masa terdekat.

'Saya mahu mengembara dunia dahulu bersamanya dan menyelesaikan beberapa pengalaman yang sangat menarik sebelum saya berjalan di lorong,' jelas James.

Mengenai siapa yang ditolak, Billie mengatakannya bukan mudah penggambaran musim ketujuh , terutamanya disebabkan oleh rawatan yang diterimanya daripada pelakon bersamanya.

'Anda akan mendapat lebih banyak daripada saya [musim ini],' kata Billie. 'Ia adalah sukar musim ini. Saya sentiasa terdedah, sentiasa terbuka dengan hidup saya, dan saya banyak diuji musim ini. Saya banyak menangis, saya menjalani pembedahan, hanya banyak yang berlaku, dan anda akan melihatnya. Anda tidak boleh menghentikan kamera, dan ia adalah kehidupan sebenar. Terdapat banyak emosi. Anda akan melihat saya pergi - itu pasti.'

'Musim ini adalah pencetus besar untuk saya,' sambungnya. 'Ia membangkitkan beberapa perkara dari zaman kanak-kanak saya, cuma tidak berasa disertakan. Saya fikir kita perlu melihat bagaimana orang trans dilayan di Amerika, dan mereka tidak termasuk dalam banyak perkara, 'katanya.

Semasa wawancaranya sendiri, Lala ditanya tentang dirinya perkahwinan yang akan datang kepada Randall Emmett dan sama ada mereka akan mengikuti jejak langkah Katie Maloney dan Tom Schwartz dengan mempunyai Lisa Vanderpump merasmikan majlis perkahwinan mereka.

“Tidak! Saya mahu menjadi bintang utama di perkahwinan saya. Jika saya mempunyai Vanderpump merasmikan, tiada siapa yang akan memandang saya,” Lala ketawa.

manakala terdapat beberapa tindak balas atas pertunangan baru-baru ini daripada Jax dan Brittany , yang melalui skandal penipuan hanya setahun lalu selepas dia mengaku tidur dengan Faith Stowers , Lala berkata dia dan Randall teruja melihat pasangan itu mengambil langkah seterusnya dalam hubungan mereka.

“Kami sayang mereka. Kami berpasangan dengan Jax dan Britt. Dia adalah manusia yang sama sekali berbeza. Selepas dia kehilangan ayahnya, ia seolah-olah ada sesuatu di dalam diri mereka yang terjaga sepenuhnya,” jelas Lala. 'Dia seorang lelaki yang baik sekarang.'

Walaupun komen Lala, pelakon akan ditunjukkan mempersoalkan motif Jax melamar Brittany, pada musim baharu, dan tertanya-tanya sama ada dia benar-benar berubah.

Peraturan Vanderpump kembali ke Bravo TV untuk musim ketujuh pada hari Isnin, 3 Disember jam 9 malam.

Foto Kredit: Eugene Powers/Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com