Kredit: Aaron Poole/E! Hiburan

The Peraturan Vanderpump pelakon ialah mengembang sekali lagi.

Pada tumit kehamilan mendedahkan oleh Stassi Schroeder dan Lala Kent , siapa kedua-duanya mengharapkan bayi perempuan dengan pasangan masing-masing, Clark yang kacak dan Randall Emmett , Brittany Cartwright dan suami Jax Taylor telah mengesahkan bahawa mereka juga mengharapkan anak pertama mereka bersama.

“Mak & Ayah. Cinta dalam hidup kami akan datang tidak lama lagi,” Brittany mengumumkan pada 21 September.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)Sementara Brittany, 31, dan Jax, 41, menunggu sehingga hari ini untuk mengesahkan ketibaan bayi mereka yang akan datang, Brittany nampaknya lebih jauh daripada Lala, yang hampir tidak menunjukkan sebarang tanda baby bump sama sekali. dan tidak perlu dibayar sehingga April tahun hadapan.

Kekili sonogram Brittany juga seolah-olah mengesahkan bahawa dia berada dalam beberapa bulan kerana ia menunjukkan satu siri imej bayinya yang sedang membesar pada peringkat yang berbeza dalam hidupnya.

Bersama-sama dengan siri foto yang sama, Jax memberitahu peminat dan pengikutnya, “Sooooo,……..I am gonna be Dad..”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jax (@mrjaxtaylor)

Jax turut berkongsi imej isterinya dan baby bumpnya di Instagram Stories.

'Oh sayang,' tulisnya dalam kapsyen gambar itu, yang memaparkan Brittany sedang mencium gambar sonogramnya.

Peraturan Vanderpump Hamil Bintang Brittany Cartwright Mencium Foto Sonogramnya

Mengikuti siaran Brittany, beberapa daripadanyaPeraturan Pambintang bersama memberi reaksi terhadap berita bayinya di bahagian komen fotonya, bermula dengan Scheana Shay , yang berkongsi beberapa emoji mata hati, dan Kristen Doute , yang menyiarkan emoji hati biru dan merah jambu berselang-seli.

'YAYAYAYAYYYYY,' tulis Kristen.

“Sangat gembira untuk kamu berdua! Tahniah,” kata sebuah laman peminat.

'Hidup tidak boleh menjadi lebih baik!!!!!! Saya sangat menyayangi kamu semua!!!!!!!!!!!” tambah Stassi.

Pelakon Peraturan Vanderpump Bertindak balas terhadap Kehamilan Brittany Cartwright

Jax dan Brittany telah terbuka dengan hakikat bahawa mereka ingin membina keluarga tidak lama lagi perkahwinan mereka pada Jun 2019 . Walau bagaimanapun, selepas wabak coronavirus pertama kali bermula pada bulan Mac, Jax menjadi 'takut'.

“Pernahkah anda menonton rancangan ini yang berkurung?” dia tanya semasa temuduga dengan Hiburan Malam Ini pada masa itu. 'Seseorang selalu hamil dan mereka tidak boleh pergi ke doktor dan mereka akhirnya, seperti, sama ada bayi atau ibu meninggal dunia! Ini adalah kesalahan Netflix dan Hulu kerana meletakkan semua rancangan gila ini di TV yang membuat fikiran saya menjadi gila.'

Bagi Brittany, dia memberitahu outlet itu bahawa dia tidak bimbang tentang kehamilan kuarantin.

'Semua orang akan melaluinya bersama-sama, semoga kita dapat menahan semuanya dengan cepat, berharap orang ramai tinggal di rumah dan mencuci tangan mereka, dan kemudian kita akan baik-baik saja untuk mempunyai bayi,' katanya.