Berapa banyak Jax Taylor buat untuk setiap musim Peraturan Vanderpump ? Nombor itu mungkin mengejutkan anda.

Laporan baharu mendedahkan gaji enam angka Jax, kerana dokumen mahkamah, yang difailkan oleh Negeri California pada 27 Mac, menuduh Jax gagal membayar cukai lebih $80,000 kepada negeri itu.

Pada 15 Mei, Radar Dalam Talian berkongsi butiran pemfailan, yang telah disahkan oleh Kerani Perakam-Kerani Mahkamah Pendaftar Daerah Los Angeles.

Laporan itu juga mendedahkan Jax menghasilkan dolar tertinggi kerana mendedahkan kehidupannyaPeraturan Vanderpumpdan dibayar kadar episod $25,000, yang menambah sehingga $600,000 untuk setiap musim.

Walaupun Jax memperoleh pendapatan yang agak banyak, dia juga berbelanja agak sedikit.Di samping pembeliannya baru-baru ini Rumah $1.9 juta di Los Angeles, Jax dan tunangnya, Brittany Cartwright , telah berusaha sedaya upaya untuk mereka perkahwinan over-the-top di Kentucky , yang akan diadakan di sebuah istana, dan menjatuhkan $15,000 pada Majlis pertunangan yang dilihat pada episod akhir rancangan mereka.

Brittany, yang dilamar Jax dengan a $70,000 cincin pertunangan Jun lalu, turut menikmati an pancuran mandian gaya Great Gatsby yang terperinci bulan lepas di negeri asalnya.

Walaupun masalah undang-undangnya, Jax baru-baru ini memberitahu Andy Cohen pada rancangan bual bicara larut malamnya, Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , bahawa dia dan Brittany 'bijak' dengan wang mereka. Malah, hanya beberapa hari selepas lien cukai $80,000 difailkan terhadapnya, Jax memberitahu Andy dia tidak memerlukan sebarang nasihat wang.

'Kami sangat bijak,' kata Jax kepada Andy selepas dia cuba mengarahkannya ke arah yang betul. 'Anda mungkin mahu bercakap dengan beberapa ahli pelakon lain mengenai perkara ini, bukan saya. Saya baik. saya berjimat cermat. Ayah saya mengajar saya dengan baik.”

Ansuran ketiga bagi Peraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan disiarkan pada hari Isnin, 20 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo