Adakah terdapat masalah di syurga untuk Lala Kent dan tunangnya Randall Emmett?

Sehari selepas penyanyi rap 50 Sen secara terbuka menamatkan perseteruannya dengan Peraturan Vanderpump bintang, dan tunangnya, Lala telah memadamkan semua foto Randall daripada halaman Instagramnya kecuali satu sahaja.

Semasa kami menulis cerita ini, dia masih mempunyai empat gambar daripada pertunangan mereka pada 2018, tetapi foto itu telah dipadamkan juga. The pasangan bertunang di Cabo San Lucas, Mexico pada September lalu.

Tindakan Lala hari ini mencetuskan spekulasi tentang perpecahan, tetapi dia masih belum mengulas mengenai status hubungan mereka. Ia juga mungkin pasangan itu hanya memutuskan untuk menjadi lebih tertutup dengan hubungan mereka mengikuti mereka perselisihan yang jahat dengan 50 Sen.

Drama itu bermula pada Jumaat lalu selepas penyanyi rap tengking Lala kerana menjadi 'cangkul' dan didakwa mengambil kesempatan ke atas kekasih penerbit filemnya, Randall, dengan menyiarkan klip dia mengaku mendapat Range Rover daripada Randall selepas dia membiarkan dia 'memukulnya' pada malam pertama. Selepas Lala bertepuk tangan di 50 Cent dengan merujuk kepadanya sebagai 'dia,' dia meningkatkan keadaan dengan mendakwa bahawa Randall berhutang kepadanya $1 juta dan memberinya beberapa hari untuk membayar.Lala kini bertindak balas terhadap perseteruan itu kerana dia seolah-olah mempertahankan dirinya dengan gambar selepas beberapa daripadanyaPeraturan Vanderpumpbintang bersama bersuara bagi pihaknya .

'Tubuh saya, pilihan saya,' tulis Lala pada malam Isnin, bersama-sama dengan gambar dirinya menghadiri Amber Rose SlutWalk 2018.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Kongsi Badan Saya Siaran Pilihan Saya Selepas Perseteruan 50 Sen

Dan awal hari ini, Lala membuat lebih banyak kenyataan di Instagram ketika dia menyiarkan dan memadamkan komen yang menyatakan: 'Lucu bagaimana orang yang memanggil anda cangkul adalah orang yang anda tidak pernah biarkan memukulnya.'

Dia kemudiannya memadam komen itu dan menyiarkan: “Diam. Saya nampak bagaimana ia berfungsi sekarang.”

Lala Kent Memecah Kesunyian Selepas Pertelingkahan 50 Sen

Sejak itu, dia telah memadamkan siaran tentang 'didiamkan' juga, menyebabkan beberapa orang tertanya-tanya apa yang berlaku di sebalik tabir. Selepas membuat siaran ini, Lala terus memadamkan foto Randall dari laman media sosialnya pada 30 April.

Perselisihan dengan 50 Cent akhirnya berakhir pada hari Isnin selepas penyanyi rap itu menyatakan dia telah menerima $1 juta yang didakwa terhutang oleh Randall.

The tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan bermula Isnin, 6 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: INSTARimages, Shutterstock