Lala Kent kembali menyiarkan gambar tunangnya, Randall Emmett , di Instagram.

Selepas memadam semua imej daripada penerbit daripada halamannya pada bulan April di tengah-tengah perseteruan mereka dengan penyanyi rap 50 Sen , yang Peraturan Vanderpump star kembali ke Instagram, di mana dia menyembur bakal suaminya dan mendedahkan mengapa dia mengeluarkan gambarnya.

'Saya telah bersama lelaki ini 3 setengah tahun. Kami telah melalui neraka dan kembali bersama. Dia adalah jodoh saya, selain diri saya,” dia menulis . 'Pada hari saya bertemu dengannya saya tahu saya mahu melindunginya selama-lamanya.'

Menurut Lala, dia lebih melindungi Randall kerana dia bukan orang yang mendaftar untuk menjadi tokoh masyarakat.

“Kadang-kadang perkara tidak berjalan seperti yang saya rancang. Orang sakit hati. Mereka mencipta hiburan daripada kesakitan anda. Saya faham, itulah yang saya daftar. Saya tidak merasakan dia melakukannya, 'jelasnya.Lala terus menjelaskan bahawa dia memadamkan Randall daripada halamannya dalam usaha untuk melindunginya daripada komen negatif yang dibuat orang selepas 50 Cent menuduhnya sebagai seorang 'cangkul' dan mencadangkan dia seorang penggali emas .

“Dalam satu saat berasa pelindung, marah dan impulsif, saya memadamkan setiap gambar dia, termasuk saat kami bertunang. Saya rasa apa yang orang perkatakan sangat tidak adil dan sayalah yang meletakkan dia seperti itu,” sambung Lala. “Dia adalah cinta dalam hidup saya. Dia baik, dan bertimbang rasa, dan semua yang anda mahukan apabila anda memikirkan pasangan masa depan anda. Ia adalah satu keistimewaan untuk berada di sekelilingnya. Tidak kira apa yang orang akan katakan, ini boo saya. Ini adalah kehidupan kita. Rand, saya akan sentiasa melindungi awak.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Give Them Lala (@lalakent)

Sebagai penutup, Lala berkata dia tidak sabar untuk 'mengunci [Randall] seumur hidup' pada 18 April 2020 .

Sebagai tindak balas kepada siaran Lala, Randall berkongsi perkara yang sama gambar pada halamannya.

'Begitu diberkati, terima kasih kepada cinta dalam hidup saya kerana sentiasa mencintai saya,' dia menulis kembali kepadanya. “Saya tak sabar nak jadi suami awak. Anda adalah batu saya!!! Saya cinta Awak selamanya!'

Peraturan Vanderpumpmusim kelapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka ditayangkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com