Tom Sandoval menjatuhkan bom pada musim ini Peraturan Vanderpump , mendedahkan Ariana Madix dan Lala Kent telah disambungkan di tempat duduk belakang keretanya.

Sekarang, padaPeraturan Vanderpump: Selepas Tayangan, Tom mendedahkan bahawa dia tidak begitu bersemangat dengan situasi seperti yang difikirkan. Malah, dia benar-benar jengkel dengannya.

'Saya sangat kecewa dengan fakta bahawa saya telah berada di pengedar kereta selama kira-kira lapan jam atau lebih, dan seperti, Lala dan Ariana telah minum sepanjang hari. Saya hanya seperti, 'Kawan, saya mahu menurunkan kamu semua, saya mahu pergi minum bir, saya mempunyai hari f-king,'' Tom mendedahkan soal keadaan itu, ketika Lala mula mengorak langkah ke arah Ariana di tempat duduk belakang keretanya.

Ariana dan Lala telah keluar untuk mendapatkan makanan Mexico dan telah dibazirkan semasa keluar. Ariana teringat bahawa Tom sedang membeli-belah kereta dan telah menawarkan diri untuk menjemput mereka. Apabila Tom tiba, Lala meminta Ariana datang ke tempat duduk belakang bersamanya, jadi dia tidak perlu menunggang sendirian. Ketika itulah Lala mula membuat pergerakan pada Ariana.

'Jadi, dia yang memulakan beberapa perkara berlaku, saya berada di belakang Tom, jadi saya menangkapnya, saya melihatnya di cermin pandang belakang, dan ketika itulah saya berasa seperti saya mula sedar, kerana saya seperti, 'Apa yang berlaku sekarang? Apa yang sedang berlaku?’ Jelas sekali, Lala sangat panas, jadi saya [berfikir] adakah ini mungkin … adakah kita bertiga? …Kerana itu kedengaran f–king hebat,” Ariana menerangkan situasi itu, mendedahkan dia akan terbuka untuk bertiga dengan Lala.Tom kemudian ditanya apa yang menghalangnya daripada terlibat.

'Kawan, saya lapar dan gelisah kerana kopi. Apabila anda terlalu sedar dan berkafein dan anda berada di sekeliling dua orang yang agak bermuka-muka, ia seperti menjengkelkan. Anda tahu saya seperti, kesal,” tambahnya pada perbualan.

Ariana juga menambah bahawa dia sangat mabuk, begitu juga Lala. Dia tidak mahu menolak Lala untuk bertiga, yang kemudiannya perlu menjelaskan kepadanya tunang semasa , Randall Emmett , apa yang telah berlaku. Ariana menambah bahawa dia fikir Lala mungkin telah menyesali keadaan itu.

Tetapi itu tidak menghalang Ariana. Dia menjelaskan bahawa dia masih ingin meneroka bertiga dengan Tom dan 'seseorang yang panas.' Dia sebelum ini mendedahkannya dia tidak melihat kejadian itu sebagai penipuan , kerana dia berada di sana dan dia cuba melibatkannya.

Peraturan Vanderpumpdisiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, DFree/Shutterstock.com