Lala Kent dan James Kennedy mendamaikan persahabatan mereka bulan lalu ketika penggambaran bermula Peraturan Vanderpump musim kelapan tetapi menurut laporan baru, mereka telah pun mengalami satu lagi kejatuhan.

Selepas tahun jatuh bangun , sumber mendakwa pertemuan semula Lala dan James yang singkat berakhir beberapa hari lalu selepas DJ menyasarkan tunang Lala , Randall Emmett , dengan siaran di Instagram.

'James menjemput Lala untuk bekerja dalam muzik dengannya dan dia dengan senang hati mewajibkan, bagaimanapun, dia cepat tersinggung apabila James mengambil gali, sama ada ia berseronok atau tidak, di Randall. Itu hanya melampaui batas untuknya dan dia sangat melindungi,” jelas orang dalam Kehidupan Hollywood pada 4 Jun.

Pada hujung minggu, kedua-dua Lala dan James berkongsi foto pertemuan semula mereka di Instagram. Tangkapan skrin ada di bawah.

Foto Baharu James Kennedy dan Lala Kent 2019Bagaimanapun, selepas James membidik Randall dengan mengejeknya perbalahan baru-baru ini dengan 50 Cent , Lala memadamkan foto yang dia hantar. Tidak lama kemudian, James mengikutinya dan memadamkan foto yang dikongsinya.

Seperti yang didedahkan oleh outlet itu, pertelingkahan terbaru Lala dan James tercetus selepas James memberi kapsyen pada foto di Instagram dengan berkata, 'Saya mahu wang saya pada hari Isnin,' yang merujuk Tuntutan 50 Cent terhadap Randall . Walaupun James telah memadamkan siarannya, the Masa Teh yang Baik blog dapat menangkap tangkapan skrinnya. Jawatan itu di bawah.

James Kennedy menaungi tunang Lala Kent, Randall

“Apabila James dan Lala bersolek, James memberitahu semua orang itu adalah perbuatannya. Semua orang benar-benar terpinga-pinga melihat betapa cepatnya solekan itu bertahan,” sambung orang dalam. 'Lala berkemungkinan selesai selama-lamanya dengan persahabatan mereka sekali lagi.'

Walaupun beberapa pelakon itu terkesima oleh Lala dan James bertengkar , Katie Maloney dilaporkan tidak terkejut langsung dan menjangkakan tidak lama lagi James membakar Lala sekali lagi.

'Katie menyayangi Lala tetapi dia tidak dapat memahami mengapa dia akan cuba dan menebus semua perkara yang dia lakukan terhadapnya dan seluruh kumpulan itu,' jelas sumber itu.

'Katie benar-benar percaya James hanyalah seorang pengejar pengaruh dan melakukan apa sahaja yang dia mampu untuk berusaha untuk berkawan dengan sesiapa sahaja hanya untuk kekal dalam rancangan itu,' tambah orang dalam itu. 'Katie tidak yakin bahawa James benar-benar mahu bekerja di SUR, dia fikir dia melakukannya untuk kekal dalam rahmat Lisa dan untuk meneruskan jalan cerita. Dia berasa sedih untuk Lala kerana dia disakiti sekali lagi oleh James dan berharap ini adalah masalah terakhir untuk persahabatan mereka.'

Peraturan Vanderpumpmusim kelapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Startraksphoto