Stassi Schroeder menangani perseteruan dramatiknya Peraturan Vanderpump bintang bersama, Lala Kent , dan tunangnya, Randall Emmett , dihadapi pada hujung minggu pada malam Isnin.

Beberapa jam selepas itu 50 Sen menamatkan tengkingan tanpa belas kasihannya terhadap Lala dan Randall selepas dibayar $1 juta yang dia terhutang, Stassi bercakap kepada hos Andy Cohen pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung tentang rasa meluatnya dalam drama dalam talian kerana laporan baru mendedahkan bagaimana Lala menghadapi drama itu.

'Saya benar-benar kecewa dengan keseluruhannya,' akui Stassi. 'Saya tidak faham mengapa ini menjadi perkara perhubungan, seperti, dia jatuh cinta dengan Lala. Mengapakah [50 Sen] menyiarkan tentang wang? Seperti permintaan Venmo, PayPal meminta [ia]. Saya tidak faham mengapa ini adalah keseluruhan perkara Instagram. Jika ya, tag saya kerana saya boleh menggunakan lebih ramai pengikut.”

Sepanjang pertelingkahan mereka, 50 Cent membidik Lala dengan mencadangkan dia seorang penggali emas yang menggunakan Randall 'penyedut' untuk memajukan kerjayanya, dan untuk hadiah mahal. Seperti yang mungkin dilihat oleh peminat, pertelingkahan itu mencetuskan kenyataan daripada bekas isteri Randall, Ambyr Childers , WHO memuji penyanyi rap atas komennya , dan juga daripada beberapaPeraturan Vanderpumpbintang, termasuk Jax Taylor , yang menyatakan kebimbangannya terhadap kesihatan Randall.

Menurut Stassi, dia amat terluka dengan kenyataan 50 Cent terhadap Lala dan Randall kerana dia dan teman lelakinya, Clark yang kacak , telah meluangkan begitu banyak masa bersama mereka dan mengetahui betapa cintanya antara satu sama lain.'Ia benar-benar gelap... dan, Beau dan saya, kami kecewa mengenainya,' katanya sambil menjadi emosi.

Menurut laporan lain, Lala semakin baik sekarang 50 Cent telah bersetuju untuk menamatkan perseteruan mereka dan 'akhirnya boleh bernafas lega' sekarang bahawa penyanyi rap itu meninggalkan dia dan Randall sendirian.

'Lala berasa lega kerana drama antara Randall dan 50 akhirnya berakhir,' kata sumber yang rapat dengan Lala. Kehidupan Hollywood pada 29 April. “Lala bukan sahaja tidak tahan dengan tindak balas berterusan yang diterimanya dan Randall dalam talian, malah dia berasa tidak berdaya dalam situasi itu, yang hanya memburukkan lagi keadaan.”

'Lala berasa gementar apabila Randall menyangka dia mungkin mengalami serangan jantung dan tidak tahan melihat dia tertekan atas semua perkara ini yang turut menambahkan isu kebimbangannya sendiri,' sambung sumber itu. 'Lala hanya mahu bergerak ke hadapan dan meletakkan semua ini di belakang mereka untuk selama-lamanya.'

The Peraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan mula ditayangkan pada hari Isnin depan, 6 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Seth Browarnik/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com