Stassi Schroeder dan Kristen Doute terbuka tentang pemikiran mereka Lisa Vanderpump semasa penampilan baru-baru ini di Peraturan Vanderpump: Selepas Tayangan .

Sebagai mereka Peraturan Vanderpump bintang bersama, Ariana Madix , duduk di sebelah mereka, sering mengangguk tanda bersetuju, Stassi dan Kristen bercakap tentang tingkah laku Lisa dalam rancangan itu dan berkata mereka suka melihat bekas bos Restoran SUR mereka menjadi lebih 'sebenar' dan 'tulen' dengan pelakon.

“Apabila anda mempunyai detik-detik bersama Lisa yang seperti sebenar dan tulen, ia seperti, 'Anda sangat hebat, tidakkah anda boleh menjadi seperti ini dengan kami sepanjang masa?' Seperti, keluar dari mod bos, dapatkan keluar dari kepala awak,” Stassi berkata .

Walaupun begitu, dia sangat menghargai melihat Lisa yang longgar pada pembukaan TomTom , di mana dia menaiki kereta sampingan daripada Tom Sandoval motosikal itu.

'Dan sama seperti, 'Inilah yang membuatkan kami menyayangi awak, Lisa,'' sambung Stassi.Menurut Kristen, dia juga merindui zaman dahulu bersama Lisa dan kini berkata Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star bukanlah 'jenis orang' dia.

“Saya rasa untuk satu tempoh masa saya terlupa yang dia boleh jadi begitu. Sudah tentu, saya menghormatinya sebagai wanita perniagaan. Saya suka apa yang dia lakukan untuk haiwan, seperti terdapat begitu banyak kualiti hebat yang dia ada. Dia bekerja keras. Tetapi selain itu, saya seperti tidak, dia bukan jenis orang saya. Saya tidak suka dia. Dia tidak baik dan dia tidak baik,” kata Kristen.

'Tetapi, kemudian saya melihat detik itu dan saya seperti, sebenarnya, seperti apa yang kami katakan tadi, astaga, ingat lagi pada hari itu? Saya hanya ingat setiap kali dia seperti itu dan ia sangat comel,” tambah Kristen.

'Dia juga boleh menjadi seperti seorang ibu apabila dia menjadi dirinya yang sebenar. Dan buat awak rasa, ya, ok awak betul-betul ambil berat tentang saya dan saya ambil berat tentang awak,” kata Stassi. “Peraturan Vanderpumpmemerlukan lebih daripada itu, musim lapan!”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, Jaguar PS/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com