Tom Sandoval tidak baik dengan Jax Taylor bila Jax pergi yang Peraturan Vanderpump pelakon selepas musim kelapan. Tetapi di manakah mereka berdiri hari ini?

Selepas terserempak dengan Jax di pesta Hari Pekerja bersama rakan pelakon Lala Kent , Brittany Cartwright , Scheana Shay , Brock Davies , dan Rachel Leviss , Sandoval menawarkan kemas kini pada hubungannya dengan Jax sambil mengusik musim ke-10 akan datang , yang katanya akan 'sedikit berbeza' daripada musim sembilan .

'Saya tidak bergaul dengannya satu tan, tetapi saya melihatnya di The Abbey,' kata Sandoval DAN! Berita daripada Jax pada 23 September. “Saya terserempak dengannya di pesta pada Hari Pekerja . Kami berbual dan melepak. Ia adalah sejuk. Ia sejuk. Kami tidak hebat, sangat ketat, tetapi kami hebat. Kami akan kejar.”

Walaupun tidak jelas sama ada 'musim gila' baharuPeraturan Pamakan menangani Sandoval hubungan atas dan bawah dengan Jax, Sandoval menyatakan bahawa mereka berdua mempunyai beberapa pertemuan yang menyenangkan dalam beberapa bulan kebelakangan ini sebelum mencatatkan apa yang akan dipaparkan.

'[Ia] sedikit berbeza dengan perasaan musim ini,' jelasnya, sambil menyatakan bahawa terdapat 'tenang' pada musim kesembilan disebabkan sekatan penggambaran yang berkaitan dengan COVID-19.'Ia benar-benar menjengkelkan,' Sandoval mengakui. “Tetapi saya rasa kita sudah kembali. Kami kembali kepada perkara yang orang suka dengan rancangan kami. Kami kembali ke sana. Ini sememangnya musim yang agak gila.”

'Saya rasa kami telah membuat beberapa perubahan walaupun dengan pengeluaran,' sambungnya. 'Saya tahu daripada apa yang saya dengar daripada produksi, dan juga secara amnya dengan pengalaman saya dengan musim penggambaran, bahawa yang ini pasti akan menjadi yang sangat bagus.'

Sebagai tambahan kepada Scheana's perkahwinan dengan Brock dan Katie Maloney dan Tom Schwartz Perceraian, peminat dijangka mengetahui lebih lanjut Percintaan Schwartz yang berpotensi bersama Raquel pada musim baharu. SebagaiPeraturan Pampenonton mungkin pernah mendengar, pasangan itu didakwa disambungkan di Mexico pada bulan Ogos dan telah dikesan bersama beberapa kali sejak itu — semuanya sambil membisu tentang sifat hubungan mereka.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka kembali ke Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan. Sementara itu, peminat boleh mengejar Sandoval Rumah Musim Sejukmusim kedua , yang ditayangkan perdana pada 13 Oktober.