Lance Bass mendakwa semasa penampilan podcast baru-baru ini bahawa Tom Schwartz dan Katie Maloney tidak berkahwin secara sah.

Selepas merasmikan perkahwinan 29 Jun daripada Jax Taylor dan Brittany Cartwright di Kentucky, penyanyi NSYNC muncul di Bait Realiti podcast, di mana dia mengejutkan peminat dengan berita yang tidak dijangka tentang Tom dan Katie.

“Kami baru tahu Tom dan Katie belum berkahwin. Mereka tidak menghantar bahan mereka dengan betul. Jadi, mereka belum berkahwin,” katanya didakwa , juga menyatakan bahawa berita 'mungkin jalan cerita kecil' pada musim kelapan yang akan datang Peraturan Vanderpump .

Walaupun Tom dan Katie, yang membeli rumah pertama mereka bersama-sama awal tahun ini, belum lagi menangani tuntutan Lance, a Kehidupan Hollywood sumber mendakwa sejurus selepas temu bual Lance bahawa pasangan itu 'keliru' dengan pendedahan Lance tentang perkahwinan mereka .

“Tom sangat menyukai buku dengan semua yang dia lakukan. Dia sangat mengambil berat tentang segala-galanya. Dia dan Katie menganggap diri mereka bahagia berkahwin dan terkejut dengan perkara ini,” kata orang dalam. 'Jika dia tidak berkahwin secara sah, dia akan terkejut seperti orang lain kerana mereka memastikan kertas kerja mereka semua ada.'Tom dan Katie mengikat tali pertunangan di California Utara, dengan Lisa Vanderpump sebagai perasmi mereka, pada Ogos 2016 dan beberapa bulan kemudian, majlis perkahwinan itu disiarkanPeraturan Vanderpump. Sejak itu, pasangan itu telah mencatat tahun pertama perkahwinan mereka di rancangan itu seperti mereka pertimbangkan rancangan untuk membina keluarga .

Peraturan Vanderpump musim lapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com