Kredit: Charles Sykes/Bravo

Tom Schwartz mungkin tidak teruja dengan berita tentang Katie Maloney 's percintaan baru dengan teman lelaki Satchel Clendenin - tetapi itu tidak bermakna dia tidak menyukainya Pelakon berusia 25 tahun . Malah, yang Peraturan Vanderpump bintang tidak mempunyai apa-apa yang buruk katakan tentang Satchel semasa temu bual baru-baru ini.

Selepas sebelum ini menggambarkan Satchel sebagai ' lelaki yang sangat baik ,” Tom berkata dia menyokong bekas isterinya hubungan sebelum membuka tentang kehidupan cintanya sendiri dan mendedahkan 'jenis'nya.

'Saya akan menyokong sesiapa sahaja yang dia mahu dating,' kata Tom Matahari A.S daripada Katie pada 5 November. “Sudah tentu pada tahap tertentu ia agak menyengat tetapi saya hanya mahu Katie gembira. Awak tahu apa yang saya maksudkan?”

Meneruskan tentang Satchel, Tom berkata, 'Saya dapat bertemu dengannya sebentar. Saya tidak tahu sama ada saya sepatutnya mengatakan ini, tetapi saya suka dia... Saya suka dia dan saya hanya mahu Katie gembira. Itu sahaja, anda tahu. Saya akan menyokong sesiapa sahaja yang dia mahu temu janji asalkan mereka bukan satu lubang.'

Tom dan Katie memuktamadkan perceraian mereka pada Oktober selepas itu mengumumkan perpecahan mereka pada bulan Mac. Namun begitu, Tom mempunyai banyak cinta untuk bekas pasangannya, walaupun dia tidak lagi 'bercinta' dengannya.“Saya masih menganggap [Katie] salah seorang kawan paling rapat dalam hidup saya dan menyayanginya. Tetapi kawan, ya, kami pasti berjaya menghadapi cabaran tahun ini,” akui Tom. “Dia mempunyai pandangan yang berbeza sama sekali dan perspektif tentang hubungan kita Saya fikir [tetapi] saya masih teruja setiap kali saya melihatnya. Saya masih sayangkan dia. Tidak seperti dalam cinta [walaupun].”

Mengenai kehidupan datingnya , Tom berkata dia tidak mempunyai keinginan untuk bertemu dengan sesiapa sahaja dan mengesahkan dia menentang aplikasi dating.

'Ia hanya bahasa asing yang saya tidak pernah belajar bercakap. Saya rasa saya hanya mahu mementingkan diri untuk sementara waktu, dan saya maksudkan itu dengan cara yang terbaik,” jelasnya. “[Saya mahu] memberi tumpuan kepada diri saya dan keluarga saya serta kerjaya saya. Saya tidak begitu berminat dengan percintaan. Jika ia menemui saya , jika ia mengetuk pintu, saya akan membukanya dan saya akan bertanya khabar. Saya tidak tahu sama ada saya akan membenarkan cinta masuk, tetapi saya akan membuka pintu.'

Mengenai jenis wanita yang diminatinya, Tom, yang telah dikaitkan dengan Peraturan Pamcastmate Rachel Leviss dalam beberapa minggu kebelakangan ini, mengakui dia sering tertarik kepada 'orang yang keras.'

“Rasa humor yang hebat, bijak. Perkara kegemaran saya sekarang dan sentiasa rendah diri, saya sentiasa menghargai kerendahan hati. Saya suka mencela diri sendiri…Saya suka orang pelik,” sambungnya. 'Sedikit aneh ya tetapi saya tidak tahu sama ada saya mempunyai jenis fizikal.'

Semasa temuduga juga, Tom Sandoval mengulas mengenai ketiadaan Katie di rumahnya dan Schwartz pembukaan bar baharu mereka , Schwartz & Sandy's.

'Saya fikir Katie hanya mahu menjadi sebahagian daripadanya,' katanya. 'Dan, anda tahu, jelas ada orang tertentu yang bekerjasama. Katie mempunyai personaliti yang sangat kuat, dan begitu juga saya, jadi jelas sekali kami bertelagah dan saya sebenarnya sangat teruja kerana dia telah menemui perkara itu dengan Ariana (merujuk kepada kedai sandwic baharu mereka).”