Kredit: Bravo

Tom Schwartz mungkin tidak bersedia untuk hubungan baru selepas itu perpecahan Mac beliau daripada bekas isteri Katie Maloney . Tetapi itu tidak menghentikan Peraturan Vanderpump ahli pelakon dari mencelupkan jari kakinya dalam kolam temu janji. Dan sebagai tambahan kepada godaannya dengan bintang bersama Rachel Leviss , Tom telah dikaitkan dengan kemungkinan percintaan dengan Pesona Selatan bintang Taylor Ann Green .

Bulan lepas di BravoCon , di tengah-tengah rakaman khas Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Andy Cohen , yang telah berbual dengan Taylor tentang tarikannya kepada Schwartz pada episod rancangan bual bicara lewat malamnya sebelum ini, cuba untuk membangkitkan bintang realiti.

“Saya tahu siapa dia. Saya rasa saya hanya berasa sedikit malu,” akui Schwartz Lembaran Cheat Showbiz pada bulan Oktober. 'Sejujurnya, saya diletakkan di tempat di atas pentas dalam cahaya terang.'

Walaupun Tom Sandoval menegaskan bahawa Schwartz dan Taylor 'akan comel bersama-sama,' Schwartz, selepas mengakuiPesona Selatanahli pelakon adalah 'cantik,' menandakan hubungan rapatnya dengan bekas teman lelakinya , Shep Rose , dan mencadangkan Taylor telah dizonkan rakan.

'Dengar, dia cantik,' kata Schwartz. 'Kami sebenarnya mempunyai, seperti, hubungan yang berjalan. Kami berkawan sekarang. Saya juga sangat rapat dengan Shep. Saya tidak tahu sama ada anda tahu ini atau orang ramai tahu ini. Saya mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan semua lelaki dariPesona SelatandanRumah musim panas. Jadi ya, saya berasa sedikit janggal.”Menurut Schwartz, dia berasa janggal apabila Andy cuba mewujudkan hubungan cinta antara dia dan Taylor kerana dia putus cinta dengan Shep masih segar.

'Anda memahami keadaan saya, jadi itulah sebabnya ia janggal untuk saya. Saya biasanya cukup pandai berdiplomasi, tetapi saya hanya menutup mulut, merah padam, dan menundukkan kepala seperti budak sekolah,” jelasnya.

Walaupun Taylor dan Shep hanya berpisah beberapa bulan lalu, Shep baru-baru ini memberi Schwartz restunya dari segi percintaan dengannya.

'Saya suka Thomas Schwartz - itu akan membuatkan saya gembira jika dia berakhir dengan Thomas Schwartz,' kata Shep kepada E! Berita semasa menghadiri BravoCon. “Saya bukan lelaki yang cemburu. Kami mempunyai masa yang hebat dan hebat. Jika dia berakhir dengan lelaki yang sangat baik yang menggembirakannya, itu akan menggembirakan saya.”

Tetapi selepas melihat persetujuan Shep, Schwartz, yang bekasnya, Katie, telah berpindah dari perkahwinan mereka dengan Pelakon berusia 25 tahun Satchel Clendenin , mempunyai 'tiada komen.'

'Dia sangat cantik. Tetapi, saya cuma rasa itu bukan idea yang bagus … Dia sangat cantik, menawan dan bijak, tetapi, ya, kami hanya kawan buat masa ini,” tambahnya.