Kredit: Scott Gries/Bravo

Tom Schwartz sedang menimbang Katie Maloney bertelagah dengan Rachel Leviss .

Selepas Katie menuduh Raquel menjadi 'gadis peminat' dengan memakai a Baju peluh TomTom kepada BravoCon bulan lepas, the Peraturan Vanderpump ahli pelakon mengakui dia sangat mengambil berat terhadap Raquel sebelum berkongsi pendapatnya tentang drama mereka, mengusik musim 10 , dan bertindak balas terhadap berita Katie hubungan baru dengan teman lelaki Satchel Clendenin .

“Saya menjauhinya. Saya sangat mengambil berat tentang Raquel dan Katie adalah gadis saya. Saya cintakan dia. Kami menghabiskan lebih seperempat hidup saya bersama, jadi saya sangat menghormati dan menyayanginya. Tetapi dia boleh menjadi sangat reaktif dan saya belum mempunyai banyak masa untuk memprosesnya lagi, 'kata Tom Kami Mingguan daripada drama antara wanita pada 5 November.

Walaupun Tom belum memproses sepenuhnya perbalahan itu, dia berkata komen Katie tentang Raquel bukanlah 'penilaian yang adil' tentang siapa dirinya.

“Dia hanya menyokong kami dan begitu juara untuk kedua-duanya Sandoval dan saya sendiri,” kongsinya. 'Saya tidak akan mengatakan dia seorang gadis peminat, saya tidak pernah berasa begitu. Saya rasa ia tulen dan ikhlas.”SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah melihat, Katie berkongsi komen jahat tentang Raquel selepas melihat fotonya dalam baju peluh TomTom di halaman peminat Bravo.

'Bermula sebagai peminat rancangan itu dan kini peminat Tom,' tulisnya.

Dan sebagai tindak balas, Raquel mempertahankan dirinya di Instagram.

'Baru datang ke sini untuk mengatakan bahawa sebab nombor satu saya memakai baju peluh TomTom ini pada Hari 3 BravoCon adalah untuk suasana yang selesa,' jelasnya. “Saya juga memakainya untuk menyokong KEDUA-DUA Toms dan menggalakkan orang ramai singgah ke gerai mereka untuk melihat barangan comel yang lain. Saya sangat seronok menyokong rakan-rakan saya dan selesa pada masa yang sama.”

Mengimbas kembali drama musim 10, yang dia dan Katie difilemkan di tengah perpecahan mereka , Tom berkata ia 'membebankan emosi.'

“Saya rasa kami mengalami masalah pada penghujungnya. Kami bertengkar. Tetapi saya rasa kami baik sekarang,” dedahnya.

Sebagai tambahan kepada khabar angin yang dihadapi Tom berhubung dengannya dan Raquel dilaporkan bergaul , serta mereka yang didakwa pertemuan 'nyaman' sejak itu , dia juga terpaksa berurusan dengan pendedahan tentang percintaan Katie .

'Anda akan melihat sebahagian daripada itu dimainkan. Reaksi usus saya - ia sukar tetapi saya perlu mengatakan bahawa saya mengendalikannya dengan sangat baik. Saya sangat munasabah dalam hal itu,” katanya mengenai cara dia menjawab berita itu.

“[Tetapi] saya mendengar perkara yang hebat dan saya pernah mendengar dia seorang lelaki yang sangat baik. Saya hanya mahu Katie gembira,” sambungnya. “Saya bukan sekadar berkata begitu. Saya tidak cuba untuk menjadi seorang Encik Cool Guy yang mementingkan diri sendiri. Saya hanya mahu Katie gembira. Saya bukan jenis yang cemburu.”

Dan walaupun dikhabarkan pertemuannya dengan Raquel, Tom berkata dia 'lebih dekat' dengannya tunang keretapi , James Kennedy .

'Saya rasa kami sangat ketat walaupun kami tidak banyak berjumpa. Saya masih peduli. Ikatan kami adalah —anda akan melihat bagaimana sebahagian daripada itu berlaku [dalam musim 10],” kongsinya. “Sesetengahnya tidak begitu baik. Saya penyalut gula bertaraf dunia. Ia menjadi hodoh pada mata musim ini, musim panas ini. Tetapi saya lebih rapat daripada yang pernah saya alami dengan kedua-duanya [James dan Raquel].”

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun depan.