Kredit: BauerGriffin/INSTARimages/Imej Muka Depan, Charles Sykes/Bravo

Vicki Gunvalson tidak gembira apabila dia mengetahuinya Hakim Tamra akan kembali ke Suri Rumah Sebenar Orange County didalam peranan sepenuh masa untuk musim 17.

Sebelum mengesahkan dia merakam satu episod atau dua musim akan datang dengan Tamra dan Shannon Beador , dan teduhan Heather Dubrow Peranan dalam siri realiti Bravo, Vicki mengakui dia 'cemburu' dan 'gila' kerana dia tidak diminta balik juga.

'Saya cemburu, gila,' Vicki memberitahu Kami Mingguan pada 20 Disember. “Saya fikir telefon akan berdering untuk [saya]. Saya seperti, 'Hello, [ Andy Cohen ], awak tidak menghubungi saya!’”

Tetapi selepas mempunyai masa untuk menerima berita tersebut , Vicki berkata dia 'sangat gembira' untuk Tamra.

“Dia benar-benar mahukannya lebih daripada saya. Dia TV yang bagus,” jelasnya.SebagaiRHOCpeminat sedia maklum, Vicki telah dipaparkan dari musim pertama hingga musim 13 dalam peranan sepenuh masa, dan dia juga muncul dalam musim 14 sebagai 'kawan.' Sementara itu, Tamra membintangi peranan sepenuh masa dari musim ketiga hingga musim 14 sebelum mengesahkan kembalinya Bravo pada bulan Julai, beberapa bulan selepas dia dan Vicki membuat penggambaran. musim kedua daripada Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik bersama-sama.

Melihat ke belakang tugas penggambarannya untuk musim 17, Vicki berkata, “Ia hebat. menyukainya. Suka gadis saya.”

'Saya suka Tamra saya [dan] Shannon dan kami baik bersama,' tambahnya.

Mengenai pulangan sepenuh masa pada masa hadapan, Vicki berkata, “Itu keputusan Bravo, betul. Dan kemudian, pada masa itu, saya menanganinya. [Tetapi] hari penggambaran saya harapnya belum berakhir.'

Beralih kepada Heather, yang kembali keRHOC pada tahun 2021 untuk musim ke-16 selepas berehat selama empat musim, Vicki memberikan naungan kepada bekas rakan pelakonnya.

“Saya tidak fikir Heather memang sesuai ke dalamOrange Countylagi. Saya fikir dia lebih banyak - anda tahu, dia seorang pelakon dan dia melakukannya. Saya tidak tahu mengapa dia mahu melakukan itu [pertunjukan lagi], 'jelas Vicki.

Dia kemudian mencadangkan kemasyhuran mungkin motivator Heather.

'Salah seorang pengurus saya memberitahu saya tahun lalu, 'Anda sama ada mahukan kemasyhuran atau wang, dan kemasyhuran adalah ubat yang tidak baik untuk anda. Tetapi orang yang mahukan kemasyhuran membayar harga untuknya.’ Jadi saya tidak tahu kenapa dia mahukan huru-hara itu dalam hidupnya,” kata Vicki. 'Saya tidak akan [melakukannya] jika saya mempunyai wang sebanyak itu , tidak mungkin saya membuat rancangan realiti.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 17 dijangka ditayangkan di Bravo pada tahun 2023.