Pada bulan-bulan menjelang musim 16 daripada Suri Rumah Sebenar Orange County , Bravo memuji Heather Dubrow sebagai penyelamatnya yang dihantar dari atas, memulihkan keagungan musim lalu. Peminat menjangkakan pelakon itu, yang tidak bersiaran selama empat tahun, akan mengembalikan persembahan itu ke landasan yang betul selepas perubahan pelakon yang pelik, yang mengakibatkan beberapa rakan pelakon popular dipecat.

Pada hakikatnya, musim ini mempunyai beberapa penilaian terburuk dalam sejarah francais. Ramai penonton terkejut dengan dinamik kumpulan yang tidak adil , yang seolah-olah meletakkan Heather di tempat berkuasa yang berterusan. Peminat mula mempersoalkan sama ada Bravo telah membuat keputusan yang betul.

Semasa sesi Soal Jawab di Instagram dengan Tarikh S’More , DAN castmate Vicki Gunvalson ditanya sama ada Heather seorang yang bodoh.

“Saya tiada apa-apa terhadap Heather. Saya tidak fikir Heather menghormati saya, dan saya fikir… dia agak tersilap,” kata Vicki, yang kelihatan teragak-agak dalam jawapannya. 'Kerana dia tidak mempunyai sauh untuk mengekalkannya. Anda tahu saya tidak mempunyai apa-apa terhadap Heather, tetapi saya tidak fikir dia benar-benar menyukai saya dan menghormati saya.”

Bintang itu tidak lama kemudian diingatkan bahawa Heather sepatutnya menyelamatkan persembahan itu.'Tolong, tolong,' balas Vicki sambil tersenyum. “Ia tidak berjaya, bukan?”

Rangkaian itu nampaknya bersetuju dengan sentimen Vicki sejak mereka memecat sekutu terbesar Heather dalam rancangan itu, Dr Jen Armstrong (yang sering melontarkan kata-kata Heather, berkongsi hampir tidak ada pendapat yang berbeza daripada rakannya).

Bravo juga mengambil langkah berani dan diupah semula Hakim Tamra , yang dipecat selepas musim 14. Ramai peminat percaya Tamra akan menggegarkan dinamik kumpulan, mencabar Heather apabila tiada orang lain yang cukup berani.

Jika Tamra hanya berada dalam barisan, kita mungkin menyaksikan satu lagi musim penarafan bencana.