Adakah Vicki Gunvalson berkahwin untuk mengelak dipecat Suri Rumah Sebenar Orange County ?

Hanya berminggu-minggu selepas mengumumkan pertunangannya kepada teman lelaki Steve Lodge , bintang realiti lama itu dituduh merancang pertunangan dan perkahwinan dalam usaha untuk mengekalkan peranannya dalam rancangan itu.

'Pengeluar mendorong jalan cerita, jadi Vicki akan melampau untuk menambah baik keadaan - dia takut dipecat,' kata sumber Cara hidup majalah. “Vicki suka berada di dalam rancangan itu dan semua faedah glamor yang datang dengan menjadi Suri Rumah. Dia tidak bersedia untuk melepaskannya.'

Vicki dan Steve bertunang pada akhir April selepas tiga tahun berpacaran, dan selepas laporan mencadangkan penerbit menuntut Vicki mengadakan pertunangan jika dia mahu mengelak daripada diturunkan pangkat.

'Tidak kira berapa banyak pesta yang dilakukan Vicki, tanpa pertunangan daripada Steve pada kamera, dia tidak mempunyai jalan cerita dan dia tidak akan menjadi suri rumah sepenuh masa,' kata orang dalam kepada Radar Online pada bulan Mac. '[Pegawai Bravo] berharap dia akan bertunang pada penghujung musim ini, tetapi jika dia tidak melakukannya, itu cukup menjamin bahawa dia tidak akan menjadi suri rumah sepenuh masa.'Walaupun laporan itu mencadangkan pengeluar menuntut penglibatan pada kamera, orang dalam memberitahu Halaman Enam pada April bahawa pertunangan itu tidak dirakamkan . Selain itu, Andy Cohen menafikan laporan Radar Online di Twitter dan memberitahu peminat ia adalah 'pembohongan.'

Vicki juga bercakap di Twitter tentang potensi pertunangannya sebelum ia berlaku dan berkata bahawa Steve tidak akan melamarnya kerana dia disuruh. Sebaliknya, dia memberitahu peminat dan pengikutnya pertunangan mereka akan berlaku apabila mereka berdua bersedia.

'Apabila kami membuat keputusan untuk berkahwin, itu adalah KEDUA-DUANYA keputusan kami,' dia tweet.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka ditayangkan di Bravo TV pada musim panas ini.

Kredit Foto: Kredit Foto: Tony DiMaio/startraksphoto.com, Instagram