Vicki Gunvalson anak perempuan, Briana Culberson , telah berhenti berperanan membintangi tetamu pada Suri Rumah Sebenar Orange County selepas 12 musim, dan Vicki mendedahkan sebabnya.

Semasa temu bual baru, Vicki bercakap tentang anak perempuannya baru-baru ini berpindah ke Carolina Utara dengan suaminya , Ryan Culberson , dan dua anak lelaki mereka , Troy yang berusia enam tahun dan Owen yang berusia empat tahun, yang bintang realiti itu memanggil 'cinta dalam hidupnya.'

'Ia mematahkan hati saya,' kata Vicki Hiburan Malam ini penggambaran kredit pembukaannya tanpa Briana buat kali pertama. 'Tetapi, saya gembira untuk Briana.'

'Dia benar-benar berada di tempat dalam hidupnya bersama Ryan, Ryan baru sahaja bersara kecacatan Marine, mereka memutuskan untuk berpindah ke North Carolina, tempat dia berasal, dan membina kehidupan di sana,' jelas Vicki. “Ini adalah kebiasaan baharu saya sekarang, terbang merentas desa. Bolehkah anda bergerak lebih jauh?! Ini bukan, seperti, perjalanan hujung minggu! Jadi, saya melakukan mata merah keluar, pergi ke sana pada waktu pagi dan hanya menghabiskan banyak masa dengan mereka, dan kemudian kembali. Jadi, ia adalah normal baharu saya.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

Apabila Briana dan Ryan mengumumkan langkah mereka beberapa bulan lalu , Briana memberitahu peminat dan pengikutnya dalam talian bahawa dia tidak sabar untuk berpindah jauh dari tumpuan di California Selatan dan membenarkan dua anaknya untuk menjalani kehidupan normal di pantai timur.

'Dia hanya mahu berehat dan menjadi jenis inkognito, menjauhkan anak-anak daripada kamera,' Vicki menyambung. 'Bahagian malang tentang meletakkan anak-anak anda pada kamera dan diri anda sendiri ialah, troll keluar, dan orang negatif keluar, dan orang yang mempunyai 'pendapat' mereka, dan dia seperti, 'Saya tidak mahu mendengarnya lagi . Saya seorang ibu yang baik, seorang isteri yang baik. Kami mempunyai keluarga yang baik. Saya tidak mahu mendengar sebarang perkara negatif,' dan itu berlaku. Anda tahu, orang ramai mengejek Ryan atau buruk tentangnya. Ia menjadi meletihkan.”

Dalam berita Vicki Gunvalson yang lain, bintang realiti lama itu baru-baru ini mengumumkan bahawa dia telah selesai menjalani pembedahan plastik selepas menjalani pembedahan awal tahun ini untuk mengangkat muka.

'Saya sudah selesai,' dia mengesahkan Hiburan Malam ini .

Menurut Vicki, dia pergi ke bawah pisau selepas disuruh berbuat demikian oleh pelakon bersamanya Hakim Tamra .

'Saya pergi ke doktor Tamra, kerana dia memberitahu saya saya memerlukan rawatan muka,' kata Vicki. “Saya mempunyai peningkatan muka yang lebih rendah dua bulan lalu, sama seperti yang dia lakukan dan anda akan melihatnya menjelang akhir musim ini. Tetapi, saya telah mengeluarkan semua pengisi saya. Itu adalah satu perkara yang saya fikir ramai doktor keterlaluan dan sepanjang empat, lima tahun yang lalu, apabila saya semakin tua, mereka terus mahu [mendapatkan] Juvederm, dan Restylane, dan ini dan itu, dan Sculptra, dan sebelum saya tahu. itu, saya tidak kelihatan seperti diri saya sendiri. Jadi, saya mengeluarkan semua pengisi. Saya mempunyai kulit yang benar-benar licin sekarang.”

'Saya tidak pernah melakukan pengisi lain, apa-apa lagi. Saya hanya membiarkannya sahaja. [Dr. Ambe] berkata ia seperti gula pasir di bawah kulit saya, semua kawasan berbeza yang telah disuntik. Jadi, saya tidak kelihatan seperti diri saya lagi. Saya bengkak dan saya tidak berasa seperti diri saya sendiri. Saya mahu kembali menjadi seorang yang berusia 56 tahun dan melihat yang terbaik yang saya boleh.”

Episod baharu RHOC disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: John Tsiavis/Bravo