Vicki Gunvalson tidak hanya kehilangan peranan sepenuh masa pada Suri Rumah Sebenar Orange County . Dia juga kehilangan gaji besarnya.

Menurut laporan baru, bintang realiti lama akan membuat sebahagian kecil daripada gaji sebelumnya sebanyak $1 juta sekarang bahawa dia telah diturunkan kepada peranan 'rakan' untuk musim ke-14.

Pada 3 Julai, Radar Dalam Talian mendedahkan Vicki memperoleh $20,000 setiap episod untuk musim baharu, yang merupakan potongan besar daripada gaji sebelumnya sebanyak $60,000 setiap episod.

'Dengan $60,000 setiap episod sebelum ini, gaji 'RHOC'nya adalah lebih kurang $1.26 juta,' jelas sumber itu.

Walaupun musim baruSuri Rumah Sebenar Orange Countyakan merangkumi 21 episod, yang akan menebus sejumlah besar $420,000 untuk Vicki, orang dalam berkata dia 'kemungkinan tidak akan berada dalam semua episod musim ini.' Yang berkata, apabila ia datang kepada gaji sambilan, Vicki memperoleh pendapatan yang agak banyak memandangkan dia tidak membuat penggambaran sebanyak rakan-rakannya.'Seorang Suri Rumah baru meminta $5,000 setiap episod, jadi untuk Vicki mendapat sebanyak itu dia sangat bertuah,' kata sumber itu.

Berikutan penurunan pangkatnya, Vicki membuka laman Instagramnya, di mana dia melabelkan dirinya sebagai 'OG 'OC.'

“Saya kembali lagi musim ini tepat di tengah-tengah aksi dalam peranan berbeza,” katanya kepada peminat. 'Saya harap anda seronok menonton rancangan itu seperti saya menyaksikannya di hadapan kamera.'

Menurut laporan sebelumnya dari Radar Online, Bravo TV memilih untuk menurunkan Vicki untuk musim ke-14 kerana mereka mahu 'menjadi lebih muda.'

Laporan itu juga mengatakan bahawa walaupun Vicki diturunkan, tidak ada rancangan untuk memotongnya dari pertunjukan sepenuhnya.

'Dia akan terus muncul dalam rancangan itu sebagai kawan untuk musim-musim yang akan datang kerana dia adalah nama keluarga. Tiada siapa yang melihat rangkaian itu menjadikannya ahli pelakon utama lagi. Melainkan musim ini benar-benar membosankan,” jelas sumber.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana pada hari Selasa, 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.