Erika Jayne mempamerkan beberapa tingkah laku yang agak mengejutkan di Garcelle Beauvais ' parti hari jadi semasa episod minggu lepas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills - tetapi dia telatah genit dengan anak lelaki sulung Garcelle, Oliver Saunders , adalah hanya hujung gunung ais .

Dalam tinjauan ringkas episod minggu ini, Erika dilihat memaki hamun salah seorang anak lelaki bongsu Garcelle, Jax yang berusia 14 tahun (Garcelle juga ibu kepada abang kembarnya Jaid) ketika dia cuba mengumpulkan salah satu gubahan bunga hari jadinya dengan bantuan daripada Kristal Kung-Minkoff .

“Wait, awak buat apa kat sini? Keluar dari sini. Keluar dari sini. Keluar dari sini sebelum anda mendapat masalah,” Erika menuntut Jax.

Dalam pengakuannya, Dorit Kemsley , yang duduk di sebelah Erika di tengah-tengah drama itu, memberitahu kamera, “Ya Tuhanku, ya Tuhanku. Saya tahu Erika mabuk dan saya tahu dia bergurau tetapi itu anak Garcelle. Dia berumur 14 tahun. Saya rasa sakit perut saya.”

Sementara itu, kembali ke tempat kejadian, selepas Dorit memberitahu Erika, 'Dia mendapatkan bunga untuk mamanya,' Jax menerangkan apa yang berlaku kepada Garcelle.“Saya baru sahaja dilanggar kerana merebut bunga. Apabila saya meraih bunga itu, dia seperti, 'Apa yang kamu lakukan di sini? Keluar dari sini.’ Saya seperti, ‘Damn,’” kongsinya.

“Erika cakap macam tu pada awak? Awak okey tak?” Garcelle membalas.

Selepas mengetahui bagaimana rakan pelakonnya Erika berkelakuan terhadap anaknya, Garcelle mendekati Erika dengan mesej yang tegas.

“Erika, awak sakitkan perasaan Jax. Jangan cakap dengan dia macam tu. Anda berkata, ‘Keluar dari sini.’ Itu tidak boleh,” katanya.

Kemudian, dalam pengakuannya sendiri, Garcelle berkata, 'Berapa ramai lagi ahli keluarga saya yang akan dia pergi selepas malam ini? Oliver dulu, sekarang Jax? Dia sudah selesai.”

Juga dalamRHOBAcuri-curi pandang, Erika dilihat terus bercumbu dengan Oliver.

'Ya Tuhanku, dia menembak saya jatuh,' dia memberitahu Dorit apabila Oliver bangun untuk pergi.

Erika kemudian memberi isyarat bahawa dia akan memerhatikan Oliver sambil dia menjawab, 'Saya tahu.'

'Adakah anda pasti? Adakah anda pasti anda tahu itu?” Erika menambah.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.