Kredit: Cindy Ord/Bravo, Instagram

Wendy Osefo dan Mia Thornton mungkin mempunyai datang ke pukulan minggu lalu pada Suri Rumah Sebenar Potomac , dengan Mia membaling minuman pada bintang bersamanya, tetapi itu hanyalah puncak gunung ais apabila ia datang kepada drama musim tujuh .

Dalam treler pertengahan musim yang baru dikeluarkan untuk musim ketujuh, Karen Huger dan Charrisse Jackson-Jordan dilihat dalam pertengkaran panas mereka sendiri sebagai Karen dan john dixon menghadapi dakwaan menipu pasangan mereka, Chris Bassett meletup kerana khabar angin, dan banyak lagi.

Selepas sekilas dimulakan dengan Gizelle Bryant mencadangkan kepada rakan bahawa dia dan bekas suami Jamal Bryant mungkin telah bertukar ciuman dan Ashley Darby mengakui dia 'masih [mempunyai] beberapa perasaan romantik' untuk suami yang terasing Michael Darby , Gizelle memasang lampu sorot Mia Thornton perkahwinan dengan suami Gordon Thornton .

'Dia suka menonton dan Gordon suka wanita lain, jadi anda tidak pernah berkata, pilih saya?' dia bertanya Jacqueline Blake , yang dibawa Mia ke rancangan itu sebagai 'rakan' untuk musim ketujuh.

Kemudian, semasa adegan kemudian, Jacqueline dilihat menjerit kepada Mia, 'Saya tidak akan pernah tidur dengan suami awak!'Di tempat lain, Robyn Dixon membincangkan mengadakan 'majlis persendirian di Jamaica' dengan tunang Juan sebelum berhadapan dengannya tentang meletakkan klausa perselingkuhan dalam perjanjian pranikah mereka, dan Wendy digulingkan di atas tandu kerana dia diberi amaran tentang meninggalkan anak-anaknya tanpa ibu.

Seperti yang dijangkakan, tuduhan kelakuan tidak wajar terhadap Chris tidak hilang, dan semasa adegan lain, Ray Huger mencadangkan Chris meminta maaf kepada seorang wanita yang dia dakwa 'salah faham niat [Chris].'

Chris kemudian dilihat bercakap dengan Ashley, memberitahunya, 'Tidak, saya sudah selesai,' dan kemudian menambah, 'F-ck dia.'

Bagi pertikaian Karen dan Charrissee, itu berlaku semasa makan malam, seperti yang diusik dalam treler utama.

'Anda menyerang keluarga orang,' Karen menjerit kepada Charrisse, yang duduk di hadapannya.

“Awak penipu a— b-tch!” Balas Charisse sambil menghantukkan penumbuknya di atas meja.

“Diamlah!” Balas Karen sambil kedua-dua wanita berdiri. “Teruskan. Tunjukkan kepada mereka siapa anda!”

Juga dalam treler pertengahan musim, Karen menuduh Juan menipu Robyn, mengatakan dia mengenali wanitanya yang lain.

“Terlalu banyak yang saya tahu tentang Robyn Dixon, termasuk wanita lain Juan, yang kelihatan seperti saya! Dia berambut perang, 'jelas Karen.

Dia kemudian memberitahu Robyn, 'Itulah sebabnya awak duduk di sini sambil berbohong kerana awak berpaling dengan perkahwinan palsu ini.'

Dan dakwaan menipu tidak berakhir di situ kerana Charrissee menyasarkan Karen.

“Karen Huger. Dia sedang meminta pertolongan di bilik mandi,' katanya ketika Karen kemudiannya berhadapan dengan Mia tentang 'rakannya mengatakan [dia] pelacur.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pada 9/8c di Bravo.