Kredit: Shutterstock/DFree, Charles Sykes/Bravo

Kendall Jenner akhirnya ditimbang perselisihan tequila itu Tambah Dada dan Kathy Hilton terlibat di tengah musim ke-12 yang disiarkan baru-baru ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas dia dan kakak Kylie Jenner mengembara ke Jackson Hole, Wyoming, untuk parti bujang, the Kardashians ahli pelakon dan model membawa ke halaman Instagramnya, di mana dia berkongsi video mereka berdua menghirup 818 Tequila ketika audio antara Lisa dan Kathy kedengaran di latar belakang.

'Saya hanya mahu mencubanya kerana ia tequila kawan saya Kendall Jenner . Saya belum mencubanya,” kedengaran Lisa berkata ketika dia meminta jenama Kendall lebih a jenama yang disokong oleh Kathy .

“Jom. Saya tidak boleh percaya apa yang dia katakan tadi,” kata Kathy.

Dan ketika dia dan Kylie dihidangkan 818 di sebuah bar dan terus menghirup minuman mereka, Kendall memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa 'semua cinta untuk Kathy dan Lisa.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Comments By Bravo (@commentsbybravo)

Kendall turut berkongsi pelekat dengan slogan berbunyi, 'Ini tequila kawan saya Kendall Jenner,' dan mengiklankan acara yang mereka hadiri.

Kendall Jenner Menyucuk Keseronokan di Lisa Rinna dan Kathy Hilton

Tidak lama selepas siaran Kendall dikongsi, Lisa membuka halaman Instagramnya sendiri, di mana dia berkongsi semula klip itu pada Ceritanya, bersama-sama dengan hashtag yang berbunyi, 'Tequila kawan saya Kendall Jenner.'

Dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram , tag pada 818 Kendall berbunyi, 'Tequila Kendall,' manakala tag pada Rumah Matahari berkata, 'Tequila Kathy.' Dan sebagai tambahan, telah disahkan bahawa kakak Kathy, Kyle Richards , telah bertindak balas terhadap siaran Lisa dengan 'suka'.

Lisa Rinna Kongsi Klip Kendall Poking Fun di Drama RHOBH Tequila

Pada bulan Oktober, selepas episod berkenaan mendapat tindak balas Lisa daripada peminat yang mempersoalkan hubungan sebenarnya dengan Kendall, Lisa mengakui bahawa dia dan Kendall tidak 'dekat'.

'Saya kenal keluarga, saya bukan kawan rapat Kendall,' katanya kepada E! Berita. 'Saya tahu Kris Jenner sangat baik dan keluarga. Saya tidak begitu mengenali Kendall sama sekali-tetapi pada masa ini, saya berkata rakan saya pada masa ini kerana kami adalah kawan keluarga.'

Pada bulan yang sama, Kyle muncul Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , di mana dia berkata padaSelepas Tayanganbahawa semasa dia telah berhubung dengan Kris dalam beberapa minggu sejak episod tequila disiarkan, mereka tidak membincangkan pertelingkahan Lisa dengan Kathy.

'Saya menghantar mesej dengan Kris tetapi ia bukan tentang itu, tiada kaitan dengan persembahan itu,' jelas Kyle. “[ Drama tequila ] tidak disebut,' dia mengesahkan.