Kredit: Chris Polk/E! Hiburan/NBC

Kyle Richards dan Tambah Dada sedang berkongsi susunan tempat duduk yang janggal Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon di Anugerah Pilihan Rakyat 2022 – sebagai Kathy Hilton duduk betul-betul di antara Lisa dan Erika Jayne . Musim lalu, Lisa dan Erika menjadi musuh dengan Kathy selepas itu menyebarkan dakwaan bahawa dia mengugut kakaknya Kyle di Aspen.

Kathy menafikan tuduhan itu dan seolah-olah menjauhkan dirinya daripada Kyle, yang tidak berbuat banyak untuk menghentikan khabar angin itu. Adik beradik itu dilaporkan hanya bercakap beberapa kali sejak mereka pertemuan semula yang tegang , yang berakhir tanpa perdamaian.

Semasa majlis anugerah baru-baru ini, Lisa menyiarkan video kepadanya Instagram Cerita, mempamerkan susunan meja. Kameranya bergerak dari Sutton Strarke kepada Kyle - yang mempunyai ekspresi ketidakselesaan yang boleh dilihat - kepada Dorit Kemsley dan Crystal Kung Minkoff . Kamera kemudian bergerak ke Erika, yang mempunyai wajah kosong dan tidak tersenyum ketika dia duduk di sebelah Kathy, yang berada di sebelah Lisa.

Maaf, tiada tinjauan pendapat tersedia pada masa ini.

'Ini sangat janggal raja,' kata Lisa ke dalam telefonnya, dalam siaran yang dikongsi oleh @rankedreal di Twitter , sambil Sutton menggelengkan kepalanya di latar belakang. Lisa kemudian menambah, “Saya sukakannya.”

Kyle juga mendokumentasikan adegan itu melalui Instagram dalam siaran yang dikongsi oleh Ratu Bravo . Video itu lebih menekankan pilihan tempat duduk yang pelik. Selepas cepat mengalihkan kameranya kepada setiap ahli pelakon, Kyle melebarkan matanya dalam apa yang kelihatan seperti ekspresi terkejut.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Menyuarakan sentimen Lisa, Kyle menulis 'janggal' dalam semua huruf besar di bahagian bawah video.