Dua hari selepas itu tangkapan mengejutkan daripada luann delesseps pada Malam Krismas, butiran lanjut kini akan datang tentang perkara yang membawa kepada Suri Rumah Sejati New York City bintang didakwa dengan empat jenayah - tiga daripadanya adalah jenayah.

Pertama, video baharu (disiarkan di bawah) telah muncul menunjukkan Luann, 52, memakai gari semasa penampilan mahkamahnya. Di atas adalah foto dari video itu.

Dan terima kasih kepada video itu, ihsan daripada Berita NBC , kami mempunyai butiran lanjut tentang perkara yang berlaku pada awal pagi Ahad yang membawa kepada tuduhan bateri ke atas pegawai penguatkuasa undang-undang, menentang penangkapan dengan keganasan, mabuk tidak teratur dan rasuah melalui ugutan.

Peguam negara kedengaran memberitahu hakim dalam video itu: “Dia membanting pintu ke muka seorang pegawai. Dia menendang seorang pegawai. Dia berkata, ‘Saya akan membunuh kamu semua.’”

Hakim kemudian kedengaran memberitahu Luann, “Saya tidak tahu sama ada anda mempunyai masalah minum, tetapi berhenti minum. Nampaknya itulah masalahnya di sini.” Luann kelihatan menganggukkan kepalanya tanda bersetuju sebelum hakim memberi amaran kepadanya supaya tidak bercakap bagi mengelak menuduh dirinya sendiri.Lebih membimbangkan, a Surat Harian artikel mengenai penahanan itu menggambarkan Luann hadir di mahkamah dengan memakai 'pakaian kotor.' Silang jari yang mereka maksudkan adalah kotor dengan alkohol dan tidak ada yang lain.

Seperti yang kami laporkan, Luann lakukan mengeluarkan permohonan maaf berikutan penahanannya di mana dia menyalahkan perkahwinannya yang singkat Tom D'Agostino untuk kerosakan drastiknya.

Dia berkata dalam satu kenyataan: 'Saya ingin memohon maaf yang paling ikhlas kepada sesiapa sahaja yang mungkin saya tersinggung dengan tingkah laku saya. Ini adalah kali pertama saya di Palm Beach sejak perkahwinan saya dan berada di sini membangkitkan emosi yang terpendam. Saya komited kepada 2018 yang transformatif dan penuh harapan.”

Luann berkahwin dengan Tom di Palm Beach, FL — bandar yang sama ketika dia ditangkap — pada Malam Tahun Baru 2016. Pasangan itu akhirnya berpecah selepas 7 bulan berkahwin.

Luann dibebaskan pada hari yang sama tanpa bon dan dijangka kembali ke mahkamah pada 25 Januari.

BERITAHU KAMI – APA PANDANGAN ANDA MENGENAI BUTIRAN TERKINI TENTANG PENANGKAPAN LUANN?