Bravo baru sahaja mengeluarkan klip video baru dari yang sangat dinanti-nantikan Suri Rumah Sebenar Oren Pertemuan semula daerah , sebagai tambahan kepada sebelumnya treler dikeluarkan .

Dalam klip baharu ini, ia Meghan King Edmonds lwn Lydia McLaughlin memandangkan Meghan seolah-olah menyerang kepercayaan Lydia, menyuruhnya menggunakan otaknya daripada beralih kepada Bible untuk mendapatkan kebijaksanaan. Yikes.

Kemarahan Meghan berpunca daripada acara yang dia anjurkan semasa musim bersama rakan psikiknya. Dalam episod itu, Lydia memilih untuk tidak menyertai bacaan psikik kerana kepercayaan Kristiannya.

Klip pratonton perjumpaan itu ada di bawah -Dalam berita RHOC yang lain, Shannon Beador sedang memohon maaf kepada castmate Megan dan sebabnya mungkin mengejutkan anda!

Semuanya ada kaitan dengan penampilan Shannon Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu ini. Semasa penampilannya, hos Andy Cohen meminta Shannon untuk menamakan tiga orang yang dia kenali pada musim terbaru RHOC ini.

Shannon bernama Hakim Tamra dan Kelly Dodd sahaja. Yang agak mengejutkan memandangkan dia dan Meghan mempunyai hubungan baik.

Baik Shannon mengambil halaman Instagramnya berikutan penampilannya untuk meminta maaf kepada Meghan. Dia menulis, “Malam tadi di @bravowwhl saya diminta untuk menamakan 3 orang yang saya kenali di #RHOC. Saya menjawab Tamra dan Kelly. Saya agak bingung dan membayangkan sofa di hadapan saya semasa perjumpaan itu dan kosong. Sudah tentu, bukan sahaja saya 'bergaul' dengan @meghankedmonds, saya menganggap dia kawan baik. Ia adalah malam yang penuh emosi malam tadi bercakap tentang keadaan semasa saya jadi saya agak terkedu. Mohon maaf yang sebesar-besarnya kepada kawan saya. ”.

Jawatan beliau di bawah -

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shannon Storms Beador (@shannonbeador)

Permintaan maafnya diterima ketika Meghan menjawab: 'Sayang awak, Shannon!!! Anda sangat manis untuk melakukan ini; anda tidak perlu sama sekali!… Xoxoxoxo.”

Kredit Foto: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – FIKIRKAN PERMOHONAN MAAF SHANNON? ADAKAH MEGHAN BETUL ATAU SALAH UNTUK DATANG UNTUK IMAN LYDIA?