Kyle Richards sedang melihat kembali pergaduhan dia dengan Lisa Vanderpump dan Ken Todd dan ketawa - secara literal.

Awal minggu ini, selepas peminat menontonnya kena buang daripadakampung mawaroleh Ken pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Kyle berkongsi siri klip video di Instagram di mana dia dan rakan-rakannya, termasuk Faye Resnick dan wartawan hiburan Justin Sylvester , kelihatan mengejek Ken sambil berjalan melepasi Restoran SUR.

'Saya akan memesan 'Selamat tinggal Kyle' di atas batu,' Kyle bergurau pada 4 April sambil mengezum masuk pada papan tanda restoran.

Seperti yang dilihat peminat pada hari Selasa, 'Selamat tinggal Kyle' ialah apa yang Ken jerit kepada Kyle ketika dia menendangnya keluar dari rumahnya. Sejak itu, beberapa peminat rancangan itu telah menggunakan hashtag #GoodbyeKyle di media sosial juga untuk menyindir Kyle.

'Justin, awak nak minum apa?' dia kemudian bertanya.'Saya akan makan tequila dengan sisi 'Selamat tinggal Kyle,'' jawab Justin.

Dalam klip lain, pemandu Uber Kyle menyertai aksi itu, sambil berkata, 'Selamat tinggal Kyle!'

Kemudian, semasa Faye keluar dari kenderaan yang mereka naiki, Kyle berkata, 'Selamat tinggal Faye,' dengan suara lelaki sambil Faye menjawab, dengan suara lelakinya sendiri, 'Selamat tinggal perempuan!'

Selepas berkongsi siarannya di Instagram, beberapa pengguna Twitter menyasarkan tingkah laku Kyle di Twitter, salah seorang daripada mereka memanggilnya sebagai 'gadis jahat.'

“Wah Kyle, Erika betul-betul mengubah awak menjadi gadis kejam. Anda lebih baik daripada ini. Saya mula tidak sukakan awak, dan awak dan [Lisa] sentiasa menjadi suri rumah kegemaran saya,” tulis orang itu.

'Tiada siapa yang mengubah saya menjadi apa-apa,' balas Kyle. “Pergaduhan ini berlaku 7 bulan lalu. Patutkah saya menangis 7 bulan kemudian?”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Startraksphoto