Tambah Dada akan dilihat perincian Kathy Hilton 's kehancuran di Aspen pada malam ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Dalam tinjauan yang baru dikeluarkan pada episod 21 September, Lisa mendedahkan bahawa semasa a persiaran kelab malam dengan rakan pelakon mereka, 'Kathy mengalami kehancuran mutlak.' Selepas krisis itu, dia membidik bukan sahaja adiknya Kyle Richards tetapi juga seluruh keluarga Kyle .

'Saya tidak pernah melihat perkara seperti ini dalam hidup saya,' Lisa mengakui dalam pengakuan. “Saya masih terkejut dengan apa yang saya alami. Ia bukan sesuatu yang saya pernah bayangkan datang daripada sesiapa dalam kumpulan ini, apatah lagi Kathy Hilton.”

“Kami menaiki van Sprinter, dan Kathy mula menjerit tentang segala-galanya. Dan dia berkata seperti, 'Saya akan menumbangkan NBC, Bravo... Saya akan menurunkan rancangan ini, seorang diri. Saya akan hancurkan kamu semua,'” sambung Lisa.

Dan sebaik sahaja mereka tiba semula di rumah Kyle , di mana kebanyakannyaRHOBApelakon kekal, keadaan menjadi lebih teruk.'Dia menanggalkan cermin matanya, dia melemparkannya ke tanah, dia melompat ke atas dan ke bawah, memecahkan cermin matanya, dia menumbuk dinding, dan dia menjerit, dia membuat Kyle. Kathy bertanggungjawab untuk Kyle, dan dia berkata, 'Saya akan memusnahkan Kyle dan keluarganya jika itu perkara terakhir yang pernah saya lakukan,'' dedah Lisa.

Semasa dia dan Lisa berkemas dan bersiap untuk pulang ke Los Angeles, Kyle mengaku mengesyaki bahawa apa sahaja yang berlaku dengan Kathy 'akan menjadi kesalahannya.' Kemudian, dalam kapal terbang, selepas suami Mauricio Umansky tertanya-tanya mengapa Kathy tidak terbang pulang bersama mereka, Kyle mendedahkan dia mendapat teks daripada kakaknya, yang berbunyi, 'Saya tidak terbang kembali ke dalam pesawat.'

'Kathy tidak berada di dalam pesawat bersama kami hari ini kerana dia mengalami kerosakan di kelab malam yang kami semua berada - yang kami lihat,' Erika Jayne dijelaskan.

Melihat kembali pada drama di kelab , Sutton Strarke teringat Kathy sebagai 'sedikit hilang.'

“Dia terus meminta semua orang melakukan barisan Congo dan saya tidak fikir sesiapa mahu melakukannya. Perkara seterusnya yang saya tahu, dia di hadapan saya mengatakan bahawa dia mahu pulang ke rumah 'dan jika anda tidak pulang bersama saya, anda bukan kawan saya,'' kata Sutton. Kristal Kung-Minkoff kemudian tertanya-tanya, 'Seberapa burukkah tingkah laku itu?'

Diana Jenkins juga bercakap, berkata, 'Saya berlari ke bilik mandi, dan saya kembali, dan saya hanya melihat dia mengamuk sepenuhnya, menjerit pada gadis-gadis, dan kebanyakannya, pada Kyle.'

Mengenai Kyle, dia berkata dalam pengakuan bahawa Kathy telah memberitahunya dia 'marah' dan menuntut mereka 'meninggalkan kelab itu sekarang.'

'Saya sangat keliru kerana saya tidak tahu apa yang berlaku. Jadi saya berkata, 'Tidak. Saya tidak melakukan itu. Kami baru sampai di sini, Kathy,'” Kyle mengaku. “Rinna sedang menghantar mesej kepada Erika drama demi permainan tentang apa yang berlaku dan saya memandang ke arah telefon Erika dan saya seperti, ‘Saya tidak mahu pulang.'”

Dalam perjalanan pulang ke pesawat, Lisa berkata dia tidak mahu mengulangi apa yang dikatakan Kathy tetapi memberitahu Kyle mereka harus bercakap 'pada satu ketika.'

Juga semasa pengakuannya, Lisa berkata, 'Kyle jauh lebih terkenal dan lebih berjaya daripada Kathy Hilton.' Dia menambah bahawa Kathy 'masih menahan marah' atas keputusan Mauricio untuk meninggalkan firma hartanah suaminya, Rick Hilton , dan mulakan sendiri . Kathy juga kecewa Siri bekas Kyle ,Wanita Amerika, yang ditulis tentang ibu mereka.

'Saya fikir sangat sukar bagi Kathy untuk memiliki semuanya dan kemudian kakaknya mempunyai lebih banyak lagi,' tambah Lisa.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.