Brandi Glanville berada dalam kawalan kerosakan.

Selepas foto yang mengejutkan ditampilkan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang yang tersandung keluar dari restoran Encik Chow di Los Angeles selepas keluar malam mabuk dengan rakan-rakan, ibu kepada dua anak itu melayari Instagram, di mana dia menangis dalam video ketika dia cuba menjelaskan apa yang mendorong tingkah lakunya.

'Bagi anda yang mahu menilai saya, anda boleh, semua yang anda mahu, tetapi saya memberitahu anda saya malu,' katanya. 'Kadang-kadang, anda tahu, anda melihat rakan anda dengan suami mereka yang sempurna, dan mereka boleh mempunyai anak sepenuh masa, dan, anda tahu, saya tidak mempunyai itu.'

Menurut Brandi, ia adalah kehidupan sempurna gambar rakan-rakannya yang mencetuskan dia untuk minum lebih daripada biasanya.

“Terdapat kebimbangan bahawa saya akan menjadi tua seorang diri. Dan saya tahu saya memalukan anak-anak saya. Saya tidak sempurna. Itu sahaja yang saya perlu katakan, 'kata Brandi kepada peminat dalam taliannya.Sebagai peminatRHOBAmaklumlah, Brandi telah berkahwin dengan pelakon Eddie Cibrian , bapa kepada dua anaknya, selama sembilan tahun sebelum mengetahui bahawa dia curang dengan beberapa wanita, termasuk Peraturan Vanderpump bintang Scheana Marie dan kini isterinya, penyanyi desa LeAnn Rimes .

Berikutan penjelasan Instagramnya yang penuh emosi tentang malamnya yang mabuk, Brandi nampaknya berubah hati di Twitter dan memperkecilkan drama itu.

'Saya baik. Saya hanya menjaga tradisi!!! Setiap beberapa tahun saya menjadi sia-sia dan tersandung keluar dari hotspot Hollywood. Tidak mahu mengecewakan sesiapa,” dia berseloroh.

'Dan saya kini merancang untuk memulakan sejenis seni persembahan dan pergi melawat,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com