Hakim Tamra dan Kelly Dodd adalah tidak lagi menolak untuk membuat filem antara satu sama lain . Sebaliknya, mereka telah memutuskan untuk menyerlahkan perselisihan mereka ketika kamera melancarkan untuk musim ke-14 yang akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County .

Menurut laporan baharu, Tamra, Kelly, dan bintang bersama mereka baru-baru ini mengembara ke Miami, Florida untuk lawatan perempuan, di mana mereka terperangkap dalam perlawanan menjerit awal minggu ini ketika mereka cuba berseronok di bawah matahari dengan Shannon Beador .

Dalam video itu, Tamra dilihat melemparkan tangannya ke udara sambil memberitahu rakan pelakonnya, 'Anda mengatakannya di kamera!'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives (@realhousewivesfranchise)'Ini semua berbalik kepada apabila Tamra ditangkap bercakap buruk tentang Kelly dan memberitahu semua orang bahawa Kelly menolak ibunya ke bawah tangga,' jelas orang dalam kepada Radar Dalam Talian pada 2 Mei. 'Walaupun Kelly menafikan perkara itu berlaku dan begitu juga ibunya, Tamra memberitahunya bahawa dia membincangkannya dalam rancangan itu yang merupakan satu-satunya sebab dia membangkitkannya.'

Pada bulan April, satu lagi video muncul di mana Tamra dilihat memberitahu Shannon tentang khabar angin yang mencadangkan Kelly melemparkan ibunya ke bawah tangga , yang telah dinafikan oleh kedua-dua Kelly dan ibunya, dan selepas Kelly mengetahui klip itu, dia memanggilnya di media sosial dan enggan merakam adegan tambahan dengannya sehingga detik tertangkap kamera mereka di Miami.

'Shannon cuba menjadi pengantara situasi di Miami kerana ia adalah kali pertama Tamra dan Kelly bertemu antara satu sama lain,' sumber itu berkongsi. “Shannon terperangkap di tengah-tengah sekarang dan ia hanya satu kekacauan besar. Barisan pelakon tidak boleh lebih berpecah daripada mereka sekarang.”

Menurut laporan itu, Kelly berang dengan tingkah laku Tamra dan percaya dia harus disingkirkan daripada siri itu kerana dakwaannya mengenai pergaduhannya dengan ibunya.

“Kelly tidak tahan dengan Tamra dan sudah muak dengan Tamra dan muak dengan dia menjadi seorang b***h yang bermuka dua yang boleh melakukan apa sahaja yang dia mahu dan melarikan diri. Dia hanya fikir Tamra telah melakukan ini kepada terlalu ramai orang dan sudah tiba masanya untuk dia pergi,” tambah sumber itu.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka ditayangkan di Bravo TV pada musim panas ini.

Foto Kredit: Aaron Poole/E! Hiburan