Kredit: Shutterstock/Debby Wong

Lenny Hochstein nampaknya tidak memahami cara penggambaran rancangan realiti berfungsi.

Selepas ditangkap memberitahu rakan dia akan 'bujang' tidak lama lagi dalam adegan dari Suri Rumah Sebenar Miami dikongsi awal minggu ini, the pembedahan plastik , 56, telah terperangkap dalam beberapa detik yang lebih membimbangkan, salah satunya memaparkan dia menerangkan sebab mengejutkan di sebalik mengapa dia tidak lagi tidur dengan isteri yang kini berjauhan Lisa Hochstein , 40.

“O-M-G… Lenny Hochstein mengaku MENIPU Lisa semasa mikrofon!” halaman peminat Bravo Housewives mengumumkan kepada pengikut mereka di Instagram pada 8 Disember, bersama-sama dengan klip dari yang dikeluarkan baru-baru ini musim kelimaRHOM .

“Awak masih tidur dengan dia?” kedengaran lelaki bernama Vito bertanya kepada Lenny.

“Tidak. Awak tahu kenapa?… Kerana saya akan menipu siapa yang saya benar-benar mengambil berat,” jawab Lenny.“Adakah dia tahu?” Vito tertanya-tanya.

“Tidak! Tiada sesiapa yang tahu. Tiada siapa. Tiada siapa,” Lenny mengesahkan.

Pada ketika itu, Vito berseru, 'Ya Tuhanku,' dan menyoal rakannya, 'Kamu tidak mendengar mikrofon, kan?'

'Mm-hmm,' Lenny berkongsi. 'Kenapa awak fikir saya berbisik?'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh REAL HOUSEWIVES NEWS (@bravohousewives)

Dalam masa yang lain dari RHOMmusim kelima , Lisa kelihatan remuk perceraiannya yang akan datang dan percintaan Lenny dengan model berusia 27 tahun Katharina Mazepa , yang kedua-duanya dimainkan dalam akhbar sejak beberapa bulan kebelakangan ini.

“Dia berkata kepada saya, ‘Saya tidak jatuh cinta dengan awak.’ Dan kini dia mempunyai teman wanita penuh! Dia berkata anda perlu mencari rumah untuk anda dan anak-anak,” Lisa menangis kepada rakan pelakonnya, melaluiRatu Bravopada Instagram .

Kemudian, apabila mesej berbunyi, “Lima minggu kemudian…,” Lisa dan Lenny dilihat di dalam rumah mereka bernilai $52 juta di Star Island, yang mana Lenny mahu Lisa keluar .

“Saya tak faham kenapa awak cuba bawa saya keluar dari rumah ini. Saya masih ibu kepada anak-anak awak,” Lisa memberitahunya.

“Saya tahu awak tak pernahakan pergi secara sukarela. Saya sudah tahu itu. Saya tahu anda perlu diberitahu,' jawab Lenny.

Lenny kemudian menjadi lebih marah, bercakap lebih kuat sambil bertanya, “Awak faham? Adakah anda faham itu?! Saya bertanya kepada anda soalan mudah: Adakah anda faham itu?'

Selepas Lenny ditangkap dengan a wanita misteri di sebuah kelab pada awal Mei, dia mengumumkan perceraiannya dengan Lisa dan mengesahkan percintaannya dengan Katharina. Bagaimanapun, menurut Katharina, dia tidak menyebabkan pasangan itu berpisah .

“Realitinya, saya dan Lenny sudah lama berpisah dengan pasangan dan sedang bercerai. Saya dimaklumkan Lisa sedar sepenuhnya bahawa dia akan keluar dengan saya,” jelas Katharina kepada Halaman Enam. 'Kami berdua mula berjumpa antara satu sama lain selepas kami berdua berpisah dengan pasangan kami.'

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima sedang distrim di Peacock.