Kredit: Seth Browarnik/startraksphoto, Instagram

Andy Cohen pratonton detik mengejutkan daripada musim kelima akan datang daripada Suri Rumah Sebenar Miami pada malam Selasa episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung

Sambil disertai tetamu Casey Wilson dan Danielle Schneider , Andy memberi penonton pandangan pada detik mikrofon panas yang mengejutkan di mana Lisa Hochstein Suami yang kini berpisah, Lenny Hochstein , memberitahu rakan bahawa dia tidak lama lagi boleh 'menjadi bujang' kerana dia mengadu tentang perkahwinan mereka selama 12 tahun.

'Selepas beberapa minggu lalu, saya secara rasmi membujang,' rakan itu, bernama Vito, memberitahu Pakar bedah plastik berusia 56 tahun .

'Dalam beberapa bulan, saya mungkin bujang juga,' jawab Lenny.

Dan apabila Vito berkata bahawa dia telah 'mendengar ada seperti... isu,' Lenny mengesahkan isunya dengan Lisa , 40, sedang berjalan dan berkata perselisihan rumah tangga mereka telah dibincangkan 'sepanjang masa.''Ia adalah perkara yang sama seperti selalu,' jelasnya, berkata mengenai pandangan Lisa yang didakwa, ''Saya melakukan apa sahaja yang saya mahu bila-bila masa saya mahu, dan anda tinggal di rumah, dan pergi kerja dan kembalilah.’”

Kemudian, apabila Vito berkata dia tidak mahu melihat pasangan itu berpisah, Lenny menyatakan, 'Saya mahu.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Dalam berita lain, perintah sekatan Teman wanita Lenny , Katharina Mazepa , 27, memfailkan terhadap Lisa, di mana dia menuduhRHOMahli pelakon gangguan dan buli , telah diketepikan.

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Muka surat Enam pada 6 Disember, Hakim Ayana Harris berkata dia tidak menemui 'sebab adil' dalam petisyen model itu.

'Setelah disemak, bukti yang dikemukakan tidak mencukupi di bawah undang-undang Florida [...] untuk membenarkan Mahkamah mengeluarkan injunksi bagi perlindungan terhadap rumah tangga, ulangan, dating atau keganasan seksual atau mengintai,' pemfailannya pada 28 November menyatakan.

Berikutan pemecatan itu, Lisa mengeluarkan kenyataan kepada Halaman Enam.

“Pada Julai tahun ini, teman wanita suami saya yang terasing, Katharina Mazepa, memfailkan Perintah Sekatan terhadap saya berdasarkan afidavit, tidak mengandungi apa-apa selain tuduhan palsu dan rekaan terhadap saya,” kata Lisa, menuduh Katharina cuba “menyatakan dirinya sebagai mangsa' dan 'memburukkan' dia.

'Syukurlah, hakim melihat melalui pembohongan dan telatahnya yang kejam dan menolak kes itu,' Lisa menyambung.

Menurut Lisa, 'percubaan tidak berasas' Katharina untuk mendapatkan perintah sekatan terhadapnya adalah 'tidak lebih daripada aksi publisiti murahan' dan cara untuk Lenny 'memperbaiki kedudukannya dalam prosiding perceraian.'

'Saya gembira kerana peguam saya, Jayne Weintraub, mendedahkan pembohongannya di bawah sumpah dan bahawa saya dibebaskan sepenuhnya,' tambahnya. “Kini saya boleh memberi tumpuan sepenuhnya tanpa gangguan, pada perkara yang paling penting—anak-anak saya.”

Lisa dan Lenny berkongsi dua orang anak, termasuk Anak Logan, 7 tahun , dan anak perempuan Elle, 3.

Pada masa permintaan Katharina difailkan, Lisa memberitahu Halaman Enam, 'Saya sedang bekerjasama dengan peguam saya untuk mendapatkan respons undang-undang terhadap dakwaannya yang tidak masuk akal yang semua orang tahu adalah tidak benar .”

Walaupun Katharina telah dipersalahkan atas perceraian Lisa dan Lenny, dengan Lisa mendakwa dia 'buta' apabila Lenny memfailkan perceraian pada bulan Mei dan segera diketahui umum dengan hubungan barunya, Katharina telah menafikan perkara sedemikian.

“Realitinya, saya dan Lenny sudah lama berpisah dengan pasangan dan sedang bercerai. Saya dimaklumkan Lisa sedar sepenuhnya dia akan keluar dengan saya,” katanya pada Mei.

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima memulakan penstriman di Peacock pada hari Khamis, 8 Disember.