RHONJ Teresa Giudice lwn Jackie Goldschneider

Jackie Goldschneider mungkin seorang pemula di The Suri Rumah Sebenar New Jersey ,tetapi itu tidak menghalangnya daripada mengejar bintang rancangan itu, Teresa Giudice .

Dalam pratonton menyelinap episod malam ini, segalanya terbongkar apabila Teresa meletup pada Jackie selepas dia membesarkan suami Teresa Joe Hakim dan 41 bulannyahukuman penjara.

Drama itu bermula apabila Teresa bergaduh dengan kakak iparnya, Melissa Gorga , atas kepercayaannya bahawa abangnya (suami Melissa), Joe Gorga , tidak meluangkan masa yang cukup dengan bapa mereka, Hyacinth Gorga , siapakah tidak sihat .

'Saya tidak mahu diberitahu bagaimana untuk menyampaikan sesuatu kepada suami saya,' bentak Melissa. “Perkahwinan saya kuat. Ia bagus untuk alasan f-king. Kita bercakap. Dan itu sahaja! Tiada siapa yang memberitahu saya bagaimana untuk bercakap dengan suami saya. Bukan kakak ipar saya. Bukan ibu saya. Tiada sesiapa!'

Melissa tidak ke mana-mana dengan bercakap dengan Teresa, dan itu mendorong Jackie untuk melompat masuk dan cuba mempertahankannya. Jackie membangkitkan hukuman penjara Joe yang menimbulkan kemarahan Teresa.Jackie bertanya kepada Teresa jika dia benar-benar berpendapat bahawa Melissa boleh mengawal emosi suaminya , dan kemudian menambah, “Saya minta maaf. Dengan segala hormatnya, adakah anda benar-benar merasakan suami anda akan berada di penjara sekarang jika anda dapat mengawal apa yang dia lakukan?”

TheRHONJpelakon kelihatan terkejut selepas soalan Jackie kerana mereka tahu bahawa Teresa tidak suka bercakap tentang penjara. Dia juga merujuk kepada penjara 11 bulannya sendiri sebagai 'jauh di kem.'

Teresa dengan marah menjawab Jackie dengan bertanya mengapa dia akan membawa Joe dan di mana dia berada.

'Kenapa awak bawa suami saya dan di mana dia?' Teresa dengan marah menjawab, sambil menambah dalam kepalanya yang bercakap: 'Beraninya dia membuang ke muka saya bahawa suami saya pergi. Siapa f–k yang b–ch ini fikir dia?”

Jackie bagaimanapun enggan berundur, dan segera berpatah balik dengan bertanya mengapa Teresa akan membesarkan suami Melissa.

Kedua-dua wanita itu kemudiannya terlibat dalam perang mulut yang menjerit-jerit, dan Jackie menegaskan bahawa dia hanya cuba menjelaskan tentang seorang isteri yang mengawal emosi suaminya.

Pada bulan Oktober, seorang hakim imigresen mengarahkan Joe dihantar pulang ke Itali setelah selesai hukuman penjara pada musim bunga akan datang. Keluarga adalah merayu keputusan itu , dan Melissa baru-baru ini telah menyatakan bahawa tiada apa yang ditetapkan dalam batu. Jadi, mereka tetap berharap Joe akan dapat tinggal di Amerika Syarikat.

Peminat boleh menonton pergaduhan antara Jackie dan Teresa apabila episod baharuSuri Rumah Sebenar New Jerseydisiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Gambar: ROGER WONG/INSTARimages.com