Sehari selepas berita pecah antara Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang debu Danielle dan tunangnya, Oliver Maier , Danielle menafikan perpecahan dalam video pelik yang disiarkan ke laman Instagramnya.

Jika anda ingat, Danielle dan Oliver telah bertunang minggu lepas, dengan rancangan untuk berkahwin pada 4 Mac. Bagaimanapun, pada hujung minggu, pasangan itu menangguhkan perkahwinan mereka, yang disusuli dengan laporan semalam di mana beberapa sumber mendedahkan bahawa mereka telah memanggilnya berhenti .

Bagaimanapun, awal hari ini, Danielle, 56, membawanya kepadanya Instagram Cerita untuk menafikan perpisahan, kerana dia muncul dalam video yang agak pelik dengan Oliver.

'Untuk membetulkan khabar angin bahawa dia dan saya tidak bersama, di sini saya bersama cinta saya,' Danielle boleh dilihat berkata sambil mencium Oliver.

Oliver, kelihatan seperti tidak tahu, kemudian terus berkata, 'Saya sayang awak' kepada tunangnya. Video itu ada di bawah.Kemas kini terbaru dengan pasangan itu datang selepas Danielle mengakui dia terpaksa melakukannya menangguhkan perkahwinannya kerana anak perempuannya, Jillian , dan Christina Debu , yang masih belum bertemu Oliver, 'menolak' menentangnya.

Berikutan penangguhan itu, a video keluar semalam menunjukkan Oliver terpaksa diselamatkan daripada hampir lemas semasa bercuti bersama Danielle di St Barth minggu lalu. Selain itu, sumber di tempat kejadian mendakwa dia dan Danielle telah 'mabuk gelap' semasa mereka bercuti.

Pasangan itu masih belum menangani video dan laporan itu.

Kredit Foto: Xavier Collin/Agensi Akhbar Imej/Foto Saham Alamy, Instagram