Sonja Morgan dan Tinsley Mortimer terlibat dalam perlawanan menjerit antara satu sama lain semasa menghadiri Perarakan Pride NYC pada hujung minggu.

Semasa duduk bersebelahan dalam kereta dengan Suri Rumah Sebenar Orange County 's Kelly Dodd , Shahs of Sunset 's solat farahan , dan Suri Rumah Sebenar Dallas ' Lee Anne Locken , yang Suri Rumah Sejati New York City ahli pelakon menjerit sesama sendiri ketika Kelly merakam telatah mereka dari tempat duduk belakang.

'Jadilah baik! Terima kasih untuk pembantu rumah!” Sonja memberitahu Tinsley dalam salah satu klip yang dikongsi ke Kisah Instagram Kelly.

'Saya telah menjadi kawan yang baik,' Sonja menyambung, memberikan anggukan pada tempoh di mana dia membenarkan Tinsley tinggal bersamanya di rumah bandarnya. “Katakan terima kasih… Katakan terima kasih untuk pembantu rumah!”

'Anda masih tidak faham, yang sangat kacau!' Tinsley membalas tembakan. “Saya benar-benar masuk selepas didera, secara mental dan fizikal, oleh seorang lelaki… dalam masa sebulan…”'Ini bukan tentang awak,' sampuk Sonja.

'Ia adalah!' Balas Tinsley.

'Kenapa selalu tentang dia?' Sonja kemudian bertanya kepada Reza.

Dalam klip lain yang diambil tentang pergaduhan wanita, Tinsley kedengaran menafikan dakwaan yang dibuat oleh Sonja, memberitahunya, “Saya tidak! Itu mengarut!”

“Adakah saya membawanya pada rancangan itu atau tidak? Adakah saya membawanya ke rancangan itu?” Sonja menyoal.

Pergaduhan wanita diteruskan dengan Sonja mendakwa dia bertanggungjawab untuk meyakinkan Andy Cohen untuk mengupah Tinsley untuk persembahan itu. Reza cuba menenangkan mereka ketika mereka bersedia untuk keluar dari kenderaan mereka dan menaiki terapung Bravo TV Pride.

“Kami di sini!” LeeAnne mengisytiharkan. “Janganlah kita meremehkan diri kita sendiri.”

'Kita tidak boleh melakukan ini di luar kereta,' alasan Reza. 'Dalam kereta? Baik. Keluar dari kereta? Tidak okey.'

https://www.instagram.com/p/BzWsnZiHXp_/

Walaupun keadaan antara Sonja dan Tinsley agak tegang semasa menaiki kereta ke perarakan, mereka kelihatan baik-baik sahaja sebaik perayaan bermula. Malah, mereka kemudian dilihat berkongsi ciuman di atas pelampung.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada malam Selasa pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com, lev radin/Shutterstock.com