Kredit: Shannon Finney/Bravo

Pengeluaran pada Suri Rumah Sebenar Potomac sedang dijalankan, dan awal minggu ini, wanita itu, bersama-sama dengan ahli pelakon baharu yang dikhabarkan, telah dikesan merakam adegan yang sangat dramatik di Miami, Florida, pada Peter Thomas ' restoran, Bar One.

Di tengah-tengah khabar angin mencadangkan Peter, bekas suami kepada Suri Rumah Sebenar Atlanta tawas Cynthia Bailey , terlibat dalam a percintaan baru dengan Gizelle Bryant , yang mana kedua-dua Gizelle dan Robyn Dixon dinafikan, Mia Thornton dan Wendy Osefo telah ditangkap pada kamera terlibat dalam apa yang telah dilaporkan sebagai 'pergaduhan letupan.'

hidup Instagram pada 5 Mei, yangRatu Bravoberkongsi beberapa siri gambarRHOPpelakon, mendedahkan butiran yang dipelajari daripada sumber yang tidak dinamakan yang mengesahkan acara itu berlaku pada hari Isnin, tetapi mereka mencampurkan satu butiran tertentu.

'Semua wanita berada di sana, ditambah dengan wanita misteri yang duduk di sebelah Gizelle,' kata orang dalam. “Tiada petunjuk siapa dia. Mereka telah menukar mereka daripada tabir, itulah sebabnya anda tidak melihat Mia atau [ Candiace Dillard-Bassett ] dalam gambar ini. Duduk di sebelah Wendy ialah [ Karen Huger ] dan kemudian [ Ashley Darby ].”

“Juga berlaku pergaduhan dengan cermin mata dibaling. Rupa-rupanya Candiace terlibat dan Mia,” dakwa sumber itu.Halaman peminat kemudian menambah dalam kemas kini, 'Wanita misteri itu adalah kawan Mia dan didakwa dia telah menjalani penggambaran sejak awal musim.'

Filem Pelakon RHOP di Peter Thomas

Tidak lama kemudian, Queens of Bravo menjelaskan bahawa Candiace tidak terlibat dalam pertarungan - dan tidak berada di Miami pada masa pertemuan itu.

“Candiace belum berada di Miami. Pergaduhan yang meletup adalah antara Wendy dan Mia. Peter Thomas turut hadir semasa penggambaran. Saya ada video daripada sumber,” kata orang dalam.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Berikutan perkongsian gambar itu, bakal ahli pelakon baharu itu dikenal pasti sebagai Jacqueline Blake .

“Temui ahli pelakon terbaruSuri Rumah Sebenar PotomacJacqueline Blake. Dia adalah kawan Mia dan kini sedang menjalani penggambaran dalam perjalanan berkumpulan dengan wanita itu,” katanyaZon Suri Rumah Sebenardiumumkan di Instagram pada 5 Mei. “Jacqueline telah membuat penggambaran untuk Musim 7 tetapi tidak jelas apakah peranannya. Mungkin kawan dengan [ Askale Davis ] sahaja muncul sebagai tetamu .”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszone

Suri Rumah Sebenar Potomacdijangka kembali ke Bravo akhir tahun ini untuk musim ketujuh .