Kredit: Bravo

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City sedang menuju ke San Diego untuk lawatan pelakon dalam treler pertengahan musim. Dan seperti yang dijangkakan, segala-galanya hilang apabila para wanita cuba menikmati percutian tanpa drama.

Dalam teaser yang baru dikeluarkan untuk baki episod musim ketiga , beberapa pertelingkahan tercetus di kalangan wanita, termasuk pertengkaran membuang minuman antara Jen Shah dan Angie Katsanevas , perlawanan menjerit antara Heather Gay dan Whitney Rose , dan beberapa bertukar jelingan antara Lisa Barlow dan Meredith Marks .

Walaupun treler itu, sudah tentu, bermula dengan nada yang menyeronokkan, dengan wanita mempamerkan sisi keseronokan mereka, ia dengan cepat pergi ke pertemuan antara Jen dan Angie, yang terakhir menyimbahkan segelas cecair jernih ke atas kepala rakan pelakonnya.

'Awak serius, Jen?' Angie bertanya.

'Saya serius,' balas Jen.Di tempat lain, Meredith mendedahkan kepada Heather bahawa dia menerima DM rawak mengenai pemfailan SEC, yang didakwa terhadap salah satu daripada perniagaan Lisa .

'Adakah itu bermakna tentang syarikat Lisa?' Heather tertanya-tanya.

'Nampak sangat, sangat pelik,' jawab Meredith.

Tidak menghairankan, Lisa tidak gembira apabila dia mendapat berita tentang Meredith bercakap di belakangnya, bertanya kepada Whitney pada suatu hari di pantai, 'Kenapa dia bercakap tentang perniagaan saya dengan awak?'

'Ini bukan urusan siapa pun,' kata Lisa.

Danna Bui-Negrete , 'rakan' baharu musim ketiga, turut mengambil bahagian dalam aksi itu, membawakan Drama undang-undang Jen yang berterusan dengan menyatakan bahawa seseorang yang pernah bekerja dengannya adalah sekarang bekerja sebagai pemberi maklumat terhadapnya.

“Apa yang awak cakapkan adalah hidup saya. Semak sumber anda!” Jen menjerit apabila mendengar dakwaan bintangnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Juga dalam baki episodROSLCmusim ketiga, Pertelingkahan Heather dengan Whitney diteruskan semasa makan malam bersama rakan pelakon mereka.

'Lantai ini milik anda,' Heather memberitahu sepupunya.

'Anda masih melakukannya sekarang, Heather,' Whitney membalas.

'Kemudian bercakap dan katakan apa yang anda mahu katakan,' Heather berhujah.

Tetapi Whitney memberitahunya, 'Saya ada!'

Angie kemudian memanggil Heather kerana bercakap 'omong kosong,' dan Jen menaunginya gagal menjadi sahabat sejati .

'Anda sepatutnya menjadi tunggangan saya atau mati dan rasa apa? Itu bukan ciri menunggang atau mati,” Jen memberitahu Heather sambil menangis.

Ketika treler itu hampir tamat, Heather dilihat kembali ke bilik hotelnya apabila pemegangnya tiba-tiba mula bergerak. Kemudian, keesokan harinya, semasa dia bertemu dengan Meredith, dia menanggalkan cermin mata hitamnya mendedahkan mata yang hitam dan bengkak .

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.