Kredit: Laurent Bassett/Bravo

Musim 10 daripada Bawah Dek berada tepat di sudut dan bersedia untuk belayar.

Dalam pratonton sekilas, Kapten Lee Rosbach berkata dia berada dalam satu lagi musim 'huru-hara' percintaan piagam, tetamu gila, dan juga pemindahan yang berpotensi berlaku di perairan St. Lucia yang tenang.

“St. Lucia adalah pulau paling indah di Caribbean. Ia hijau dari pantai sehingga ke puncak. Dan ia subur - ia hanya keluar dari poskad, 'kata Kapten Lee dalam treler musim 10 melalui Kami Mingguan .

Kapten Lee telah membuktikan berkali-kali bahawa dia boleh mengendalikan apa sahaja yang boleh dilemparkan oleh tetamu sewa dan anak kapalnya. Sikapnya yang tidak masuk akal, tidak mengambil tahanan telah berkhidmat dengan baik pada masa lalu, dan musim ini nampaknya tidak berbeza.

“Saya telah menjadi kapten selama 37 tahun. Semua orang mahu menjadi kapten sehingga tiba masanya untuk melakukan kapten s—t,” katanya berterus-terang. “Jangkaan saya untuk musim ini sangat luar biasa. ”Sebelum ini, terdapat khabar angin yang bertiup kencang mengatakan Kapten Lee tidak akan kembali ke francais selepas musim ini kerana kebimbangan kesihatan , tetapi Lee meletakkan kibosh pada khabar angin itu dengan menyiarkan di Twitter, 'Di mana anda mendengarnya,' selepas peminat mempersoalkan potensinya untuk keluar.

Bekas ketua rebusan Kate Chastain telah mendedahkan beberapa butiran tentang kapten kegemaran peminat sebelum musim ini semasa muncul di Tidak ditapis podcast.

“Akan datang pada musim baharuBawah Dekmenayangkan musim luruh ini di Bravo, ada perubahan yang berlaku. Itu tidak pernah berlaku sebelum ini pada musim-musim sebelumnya. Dan Kapten Lee mungkin atau mungkin bukan kapten suatu masa,” usik Kate. Dia kemudian menambah bahawa Kapten Lee akan 'sentiasa kembali' dan 'secara metafora' akan turun bersama kapalnya jika dan apabila pertunjukan itu tamat.

Pelakon musim ini kelihatan seperti gabungan hebat yang akan datang untuk bekerja di kapal layar St. David. Pertunjukan ini mengalu-alukan kembali beberapa wajah yang dikenali serta pendatang baru untuk menggegarkan campuran.

Kembali ke persembahan - kali ini sebagai ketua rebusan - adalah Fraser Olender . Dia disertai oleh chef yang kembali Rachel Hargrove untuk tugas ketiga (dan terakhirnya) dalam siri ini. Rachel mengkritik Bravo awal tahun ini, dengan menyatakan dia 'selesai' dengan Bravo danBawah Dek kerana ia adalah sesuatu yang dia 'tidak percaya' lagi.

Melengkapkan krew dalaman ialah dua tambahan baharu: 'kekacauan panas yang menakjubkan' Hayley daripada bersendirian pintu dan Di bawah Humber , yang menyifatkan dirinya sebagai 'menggoda.'

Krew luar juga baru. Menggantikan bosun lama Eddie Lucas akan menjadi 'sekolah lama' yachtie Ross McCarg . Dia akan disertai oleh deckhand petualang Luis Antonio 'Tony' Duarte , geladakdanjurulatih peribadi Ben Willoughby , dan Katie Glaser , yang mengatakan dia tahu 'cara menggegarkannya.'

Dalam sentuhan unik baharu, musim 10 akan menyertakan peranan 'gabungan' pertamanya di atas kapal. 'Gal Mississippi bandar kecil' yang diterangkan sendiri Camille kambing akan menyertai pasukan sebagai dua ahli krew dalaman dan luaran.

Temui pelakon baharu di bawah!

Rachel Hargrove

Chef Rachel Hargrove Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Fraser Olender

Fraser Olender Chief Stew Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Ross McHarg

Ross McHarg Bosun Di Bawah Dek Musim 10 Intip Sneak Terbuka Dingin

hayley desola pinto

Hayley De Sola Pinto Stew Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Alissa Humber

Alissa Humber Stew Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Camille Lamb

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Lamb (@camillelambb)

Luis Antonio 'Tony' Duarte

Tony Duarte Deckhand Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Ben Willoughby

Ben Willoughby Deckhand Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Peek

Kate Glaser

Katie Glaser Deckhand Di Bawah Dek Musim 10 Cold Open Sneak Intip

Musim 10 daripada Bawah Dek tayangan perdana pada hari Isnin, 21 November, jam 8 malam. EST di Bravo.